5G mreža usmrtila svinje i oborila krmećak u BiH
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U malenom selu Klitorići, u Istočnoj Bosni, zemljoradniku i domaćinu čoveku 5G mreža je srušila glanjc novi krmećak.

            Kako zvanično ne saznajemo, domaćin čovek, sa inicijalima S.U. (57), juče ujutru je imao veliku neprijatnost kada je krenuo da obiđe svoje imanje. Ono što je tamo pronašao ostavilo ga je u šoku. Prenosimo razgovor sa S.U.  u nepotpunosti.

            Kada se to dogodilo? Kako je došlo do toga?

Ev', vak'. Sad ću vam ja reć', a vi se zapitajte imali to smisla i kakav je to brezobrazluk. To je bilo jutros, tako negde oko pola 8. Ustao sam ja ranije, kava sa ženom, pričali malo. Ja je nešta 'sovo, ne da da se pije od jutra. I ja ti tu njojzi rečem odo ja napolje, aj zdra'o. Krenem ti ja da vidim građevinu, kad tamo. Kuku ti se moj krmećaku. Sve porušeno. Pali zidovi, one svinje jadne nema ih niđe. Ja po pušku u kuću, žena na mene skoči. Ja reko dosti je ženo, krmad nam pokrali. Ona neće siđe, kaže nijesmo dugo.

            Dobro, dobro. Recite nam kako ste se osećali posle toga?

Pa pravo da ti kažem fino. Stvarno nijesmo dugo, pa malo mi je i bilo drago. A čekaj, ti pitaš za krmećak? A to! Pa šta ću, iskočim opet napolje. Nema mi krmadi niđe. Ja viči, sazivaj komšije. Kad se sjetih kuma pozvah. E taj kum u mene i ja, mi smo ti juče sazidali taj krmećak. Navratio on ujutru malo da nas vidi. Sijeli, popili po koju i reko pravo da taj krmećak srijedimo. Popilo se tu dosta. Ja se ni ne sjećam kako smo mi to zidali, znam samo da smo nako, ofrlje lepili cigle. Bio je tu u ovaj komšija, reko nam da će se srušiti, al ga kum oćero.

             Da li postoji mogućnost da se zato srušio krmećak?

Ma jok to , ništa to. Ej bolan, to kum u mene radio. Ehej, pa on radio 7 mjeseci u Njemačkoj, posle ko ćojk lepo sebi prebio nogu, invalidnina i sad uživa. E sad sledi glavno. Kad je kum doš'o, mi gledamo, a sve cigle pobacane, neke pukle. Ma jad i bijeda. Ali svinja nema niđe. Kad mi iza, eno tamo iza onijeh drva. Kad tamo, moji prasci... joj, vala strah me i pričat. Naki lijepi, sve ponabijani na ražanj i pečeni. Kum skoči, kaže nije trebalo tako da ga dočekam. Ja počo plakat, reko kume sve za tebe. Znaš, ja mislio to dijeca ili žena ispeklo. Kad on uze ono uvo, nako otkide da zagrize. Pade čojk, sunce ti, pade poče plakat. Ja ga pitam, kume da nije šta? Kaže on meni, vako me gleda, i kaže ''Pa kume, ovo slatko''

            Da li to ima neke veze za događajem gde je čoveku ispečeno stado ovaca od strane 5G mreže?

Ima, kako nema. Ja sam se čuo sa otijem čojkom, i reko mi je vako. Da se on žalio, al da su ga u mesnoj zajednici išćerali. E sad, ja sam osjeko to sa buta gde je ugravirano na pasetu bilo 5G i ujutru planiram odneti u našu mjesnu kancelariju. Taj čojk mi  je i broj dao koji je on zvao, sa te antene, ja zvao al samo se neka žena javi i kaže da su svi na pauzi, a da ona ne može da mi pomogne.

            Hvala vam puno, iskreno se nadamo da ćete pronaći vinovnike za ovo delo.

Nema na čemu. Samo još je zanimljivo da ovde nema antena. Tih od 5G nema nidje. Ja nzm kako je to moglo. Jedino što ima to su ova lažna stabla što su postavljali prije neki dan, al to je preko noći postavljeno. Imaju nake antene, al ja ne prilazim tome, šta 'nam.

 

             Kako ne zvanično ne saznajemo i komšije su potvrdile ova čudna dešavanja. Jedan od sagovornika je rekao da ovo i nije usamljeni slučaj, jer ima dosta ovakvih slučajeva ali narod iz straha ćuti i ne želi da govori o tome.

 

 NAPOMENA: Ovaj članak je izmišljen, sva imena i informacije su izmišljena i ne treba ih shvatati za ozbiljno. Članak je čist plod dokolice i mašte autora.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: