AKO OVIH PET PREDMETA UNESETE U KUĆU BAŠ SVE ĆE VAM IĆI OD RUKE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

AKO OVIH PET PREDMETA UNESETE U KUĆU BAŠ SVE ĆE VAM IĆI OD RUKE

U svakom domu bi trebali da se nađu ovi predmeti. Prema pravilima feng šuija, oni donose sreću i protok pozitivne energije. Provjerite da li imate ovih 5 u svom domu. Ako je odgovor ne, obavezno ih nabavite.

1. Potkovica

Možete da ih pronađete svuda, a vjerovatno ste ih kod nekoga u kući i vidjeli, ali da li znate zašto se smatraju amajlijama sreće?

2. Simboli kornjače

 

Baš kako se u Irskoj vjeruje da je potkovicu dobro imati u kući, tako se prema pravilima feng šuija vjeruje da kornjača štiti dom i veoma je jak simbol.

 

Bilo da se radi o pravom oklopu kornjače ili plastičnoj verziji, ona bi trebalo da bude jak čuvar doma, a stavlja se kod ulaznih vrata.

3. Bambus

Kineska kultura objašnjava bambus kao biljku koja je integralni dio svakog doma.

 

Kako bi dobra energija kružila , ova biljka mora da zauzme mjesto u vašem domu. Savjet je da se čuva u dnevnom boravku.

4. Crvena boja

 

Crvena boja se u nekoliko kultura povezuje sa dobrom srećom. Kinezi Novu Godinu uvijek čekaju obučeni u crveno i u crvene koverte stavljaju novac.

U Indiji mnoge mlade nose crvene haljine kao simbol čednosti i prosperiteta. Vaza ili tepih u crvenoj boji biće dovoljni da vas zaštite.

5. Žir

 

Bilo da ga držite u posudi ili na prozoru, prema tradiciji sjevernih zemalja Evrope on će vas štititi i dati vam snagu jaku kao drvo na kojem žir raste

IZVOR: kurir.rs.

 
 
 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: