Albanac koji je upravljao dronom na meču sa Srbijom: Kajem se zbog jedne stvari
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Svi još pamte incident iz oktobra 2014. godine, kada je Albanac Ismail Morina pustio dron i navodio ga iznad stadiona Partizana na utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Srbija – Albanija.

Letelica sa zastavom “Velike Albanije” letela je iznad stadiona, Stefan Mitrović je skinuo zastavu, usledio je pravi haos na terenu, uleteli su i navijači, epilog je poznat.

Priču o Morini preneo je magazin “Nedeljnik”, koji je ekskluzivno priredio deo knjige Džejmsa Montagija “1321: Among the Ultras”, u kojoj ovaj engleski novinar donosi priču o Albancu koji je kontrolisao dron na meču Srbije i Albanije.

Stefan Mitrovic skida albansku zastavu | Serbia - Albania

Match Interrupted Because a Drone With a Flag Hanging - Serbia Vs Albania 0-0 Dron Srbija Albanija Serbia-Albania match abandoned after drone carrying flag s...

– Kažu da sam uvredio njihovu zastavu. Njihovu veru. Nisam. Samo sam pokazao istoriju. Naše zastave – kaže Morina u knjizi “1321: Among the Ultras”.

Kaje samo zbog jedne stvari.

–Kajem se zbog jedne jedine stvari: što sam se popeo na crkvu. Ako su se Srbi vernici uvredili zbog toga, žao mi je. Tražim oproštaj što sam se popeo na crkvu. A ostalo? Osećam samo ponos. Sve je to bilo moja ideja. I moja sposobnost. I moja glupost. Ali sve je bilo moje – objasnio je Morina.

 

 

Izvor: objektiv.rs

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: