Anabela priznala koliko ju je boravak u Zadruzi promenio, pa otkrila: Radije bih prodavala na tezgi čarape nego da trpim sve! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ćaskali su o tome kako na njih utiče učešće u rijalitiju.

Miroslava Mima Živković, Anabela Atijas i Mirko Gavrić ćaskali su udobno sedeći u lejzibegovima.

Foto: TV Pink Printscreen

 
Rastem i dan danas, rastem. I tako mi je drago da sam došla ovde, tako sam se pročistila - rekla je Anabela.
Ovo mi je ogromna škola - složila se Mima.
Jeste, ko tako shvati, mnogo može da nauči iz ovoga. Ja uopšte ne mogu da... Ja razumem nečiji težak život i ne mogu da ga ne uzmem u obzir. Ja ne mogu da mi je krivo neko dete koje je prošlo kroz neku situaciju. Ne mogu da shvatim ljude koji u zrelim godinama izaberu da budu takvi kakvi jesu i još se ne kaju zbog toga - rekla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sto puta sam Mirku rekla, radije bih stajala iza tezge i čarape prodavala i borila se za svoju porodicu nego trpela to što sam trpela. Meni je ključna godina bila prošla, "Zadruga 2", kad smo svi bili za to da se tati (Gagiju) kupi auto. I odjednom čovek se okrenu, aaaaa. Šta sam mu uradila. Zovu me novinari, ja kažem "Nemam komentar" i pitam se "Zašto?". On se nikad promeniti neće. On se promeni kad ostane bez para, a čim oseti da ima moć i novac, odmah je drugačiji - rekla je Anabela o svom bivšem mužu.

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.

 

Zadruga 3 - Anabela priča o rijalitiju i o Gagiju - 15.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

(PInk.rs)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano