ANABELA PROČITALA PISMO OD GAGIJEVOG BRATA, a kad je vidjela da spominje nju POLUDJELA JE :Đole Đogani će propastai kroz zemlju kad čuje ŠTA MU JE PORUČILA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Đole Đogani juče je svom bratu Gagiju Đoganiju poslao pismo u “Zadrugu”, a Anabelu je zanimalo šta piše u njemu, te joj ga je donijela Ermina Pešović.

Naime, Anabela je ležala u krevetu i pažljivo čitala sadržaj napisanog teksta koje je Đole Đogani uputio svom bratu Gagiju.

“Dragi brate, prije svega BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN tebi i tvojim drugarima koji slave današnji dan. Znam da vama u ovom trenutku nedostaju vaši najmiliji. Zato okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite i provodite ove dane u Zadruzi. Pružite im ruku pomirenja i tražite oprost. Jer svaki čovek griješi, a veliki je samo čovek koji nauči da prašta. Ne ljuti se ni na koga, svi su tu u Zadruzi iz nekog svog razloga. Svi se ponašaju kako najbolje uieju, poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači, neću ti zamjeriti. Ali budi oslonac tvojima, mislim na Lunu i Anabelu. Oni su tu za cio život, ma šta radili. Tvoji su. Ne moraš ništa da im pričaš. Samo ćuti i budi tu za njih. Neka te psuju, pljuju i svašta pričaju”, poručio je Đole Gagiju i dodao:

“Ti samo ćuti, uzdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, već traže pomoć od tebe. Jer onaj ko najviše viče zapravo tako traži pomoć. Ljudi viču kada su srca daleko. A kada su srca blizu, onda šapuću. Znaš onu tatinu priču kada je ćerka izbacila svog oca kroz vrata, a on je ponovo ušao kroz prozor. Nije htio da je ostavi samu. Voli ih na tvoj način kako samo ti uieš da voliš, ne obraćaj pažnju na značenje njihovih riječi i djela jer definitivno će i one uvidjeti da si pobjednik. Ne rijalitija, nego života! Za nas Đoganijeve ti si pobijedio jer si uspio da se izvučeš iz pakla i već četiri godine si čist kao planinski izvor, a šta ćeš veću pobjedu od pobjede najvećeg neprijatelja, čoveka koji stoji ispred ogledala. Sebe. Tvoj brat Đole.”, pisalo je u pismu, na šta je Anabela odmah odreagovala.

“Neka on oprosti prvo sebi! On kad oprosti sebi šta je uradio svom bratu i šta je izgovorio, onda nek priča za druge, mada njemu je to možda i lako…” prokomentarisala je ona, očito kivna na njega.

Inače, Anabela je jutarnje sate provela ležeći sa Mirkom i Matorom, prisećajući se ćerke Nine, te kako je ona izgledala kao mala.

“Oni ulaze, ja vidim Ninu, ovolike oči! Kao meleskinja! Ja pružim ruke, ona meni pruži rukice i krene da se mazi… 14 godina kasnije, Nina je kao beba bila hiperaktivna”, ispričao je Mirko.

“Mi odemo na put da radimo, njegova mama je čuva, iznajmimo lijep stan. Baš nam je bilo lijepo. Najlepše mi je bilo kad se vraćam sa tezge i Suna nas dočeka u kući”, dodala je Anabela.
Izvor: blic.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: