"Anabela ti sebe predstavljaš kao da si ti jedina majka u Srbiji" Zorica Marković stala Atijasovoj na žulj! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sve joj sasula u lice.

Danas je organizovano suđenje između Anabele Atijas i Branislava Radonića Brendona, jer je Anabela tužila Brendona da maltretira Nikolu Orozovića, a zadrugari su iznosili svoje mišljenje o ovome.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

 

Brendon zna da pretera, gura dečka do ruba, onda on poludi i fizički nasrne, izgubi honorar i onda Brendonu bude žao. Treba da se zaustaviš, on može da ima traume. Smatram da je Brendon kriv - rekla je Iva.

Čim je Brendon ušao rekao je da mu se Orozović dopada, na koji način, nije me zanimalo. Počeli su druženje. Nije samo Brendon maltretirao Orozovića, već jedno pet, šest ljudi - rekla je Zorica.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Mina ga je prva maltretirala - dobacio je Mensur.

Ovde sve može osim fizičkog nasilja. Ja sam prva pokušala da njih dvojica uspostave normalnu relaciju. Reagovala sam kao što bi svako reagovao kad sam videla da Nikola plače. Ja sam stisla zube i prećutala kad je on legao ovde na mene. Ja poštujem rad Brendona, ali smo se svađali satima oko Orozovića. Ovde tužilja (Anabela) produbljuje ono što Orozoviću smeta, a navodno mu je prijatelj, gleda ga kao sina i tako dalje. To nije prijateljski i nije dobra namera. Anabela ti se predstavljaš kao da si samo ti majka, a niko drugi nije majka. Sve preuveličaš pa i ovo. Da li nema više nijedne majke ovde u Srbiji? Ovaj dečko je inteligentan, ne treba mu pomoć, sažaljenje - zaključila je Markovićeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano