ANABELA U DUGOVIMA zbog Luninog PROPALOG BUTIKA? ŽESTOKO se zadužila pa UŠLA u Zadrugu?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Anabela Atijas je ušla u Zadrugu kako bi navodno zaradila novac da bi vratila dugove i otplatila kredit koji je podigla zbog ćerke Lune Đogani, kako prenose mediji.

Navodno nije bilo drugog načina da se vrati novac, pa je morala da pristane da uđe u Zadrugu za ogromnu cifru,

- Anabela je htela samo najbolje za Lunu, videla je da je utučena i da će psihički pući, pa je na leto 2018. godine rešila da otvori butik na čijem su otvaranju prisustvovali mnogi zadrugari, a sve u cilju novog Luninog biznisa nakon njenog ljubavnog fijaska. Na početku je sve delovaloidealno i bajno, ali vremenom, krpice koje je Luna prodavala su postale sve manje popularne zbog njene reputacije i posao sa  butikom je ubrzo propao, a radnice su sedele skoro ceo dan same u butiku - rekao je navodno izvor blizak Đoganijevima.

- Iako je Anabela uložila ogroman novac i trud, Luna je vrlo lako odustala od butika i rešila da ponovo uđe u Zadrugu, pa je ostavila butik i majku u dugovima, kako prenosi "Srpski telegraf".

 

- Anabela je digla kredit da bi Luni otvorila butik, a onda se odlučila da Luni nakon druge sezone, pripremi pesme, spotove, jer je u drugoj sezoni odlučila da postane pevačica. Iako je Luna odnela pobedu u "Zadruzi 2" stvari se nisu mnogo promenile. Ona Anabelu nije ni pitala odakle joj novac da joj sredi stan, da je dočeka sa pesmom,da joj plati snimanje spotova. "Ja ne znam šta da radim, ona mi je ćerka, ali je nije briga za mene, ja sam nesrećna žena" rekla je Anabela jednom prilikom, ali nikada ćerki nije prebacila šta je za nju uradila. Luni je počela da kaska i muzička karijera, pa se odlučila za "Zadrugu 3", a Anabela je ostala u dugovima i nije imala od čega da živi, a onda joj je pukao film i odlučila je da prihvati novac koji joj je produkcija ponudila.

izvor:https://www.srbijadanas.com/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano