ANDREJ ATIJAS HTIO DA UĐE U ZADRUGU: Plakao sam dok sam sjedio u produkciji
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ime Andreja Atijasa se toliko često spominje na imanju u Šimanovcima da su mnogi očekivali da će i on prelomiti i donijeti odluku da uđe u “Zadrugu 3”. On je trebao da uđe kada je Blankici Atijas bio rođendan, ali mu produkcija nije dozvolila.

Ipak, kako brine o Nini Đogani, kćerki Anabele Atijas i Gagija, kao i o mlađoj Blankici, koju je dobio u braku sa pjevačicom, ta opcija ne dolazi u obzir, ali je, prema sopstvenom priznanju, htio da uđe sa svojom mezimicom nakratko kako bi ulio snagu svojoj bivšoj supruzi.

 

– Želio sam da vidim Anabelu, i mislio sam da će me pustiti da uđem nakratko jer bi mi značilo da je zagrlim, ali zbog korone nisu smjeli da me puste. Iskreno, mnogo ljudi me je zvalo, plakao sam dok sam sjedio u produkciji i svi koji su me zvali su mi rekli da su plakali. Bilo je baš emotivno. Volio bih da uđem da je spasim i vratim joj nadu i samopouzdanje – osvrnuo se Andrej na emotivnu scenu susreta Blankice sa majkom i starijom sestrom Lunom Đogani.

Protiv Nađe Đogani, Gagijeve sestre, Atijas je podnio tužbu zbog izjave za jedan dnevni list da je navodno krišom gledao obnažene Lunu i Ninu.

– Pogane uši, pogano čuju! Protiv nje su podnijete dvije tužbe. Prvo je pričala da je kum došao sa nekim ljudima da me prebije, jer mu kao dugujem pare, a to veze sa vezom nema, moj kum je takođe to demantovao. Ovo drugo je bolesno, nešto sam vidio da je izašlo, ali nisam mogao ni da čitam, jer je to bolesno. Za to će da odgovara debelo, to su ozbiljne tvrdnje – kazao je on za Star.

Izvor : Express Taboid

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: