Anja Budimir ima tumor na mozgu i potrebna joj je NAŠA POMOĆ
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dvadesetdvogodišnjoj Anji Budimir iz Kozarske Dubice, hitno je potrebna pomoć kako bi joj se omogućila dalja dijagnostika i liječenje tumora na mozgu koji je zahvatio vratni i ostali dio kičme.

O Anji, koja je trenuto nepokretna i nema funkciju lijeve šake, brine samohrana majka, a naredni tok liječenje je odlazak u Beograd kako bi se procijenilo da li je moguć operativni zahvat.

Prethodno je neophodno što prije odraditi nalaz magnetne rezonance i laboratorijsku analizu krvi na Univerzitetsko kliničkom centru u Banjaluci.

Ovo sve, uz već postojeće troškove za lijekove i higijenska sredstva, predstavlja finansijske izdatke koje ova samohrana majka nije u mogućnosti da snosi.

Porodicu Budimir posjetili su članovi Udruženja mladih “Fokus”, nakon što ih je na društvenoj mreži prijatelj Kristijan Uzelac pozvao da pomognu.

Ovom prilikom uručili su invalidska kolica, pelene i higijenska sredstva.

Na svojoj Facebook stranici “Fokus” je postavio objavu koju prenosimo u cijelosti.

“U razgovoru s majkom objasnila je da je Anja 20.07.2017. godine imala saobraćajnu nezgodu kada ju je na pješačkom prelazu u Prijedoru udario automobil koji se, nažalost, nije ni vratio na mjesto nezgode i niko za to nije krivično odgovarao. Nakon nezgode i pregleda, ljekari su smatrali da je u pitanju lakši potres mozga i poslali su Anju na kućno liječenje. Dani su prolazili, a njeno stanje se sve više pogoršavalo!

Uzrok njenog sadašnjeg stanja je upravo ta saobraćajna nezgoda i loše procjene ljekara. Anja je sada nepokretna i uopšte nema funkciju lijeve šake. Ona ima tumor na mozgu i vratnom dijelu kičme koji se širi na cijelu kičmu.

Naredni tok liječenje je taj da se što prije u Banja Luci urade nalazi magnetne rezonance i kompletni nalazi krvi, te ostalo što je potrebno za takvu vrstu bolesti. Nakon toga, s tim nalazima idu u Beograd kod dr Danice Grujičić.

Sve ovo je sigurno trošak kako za kupovinu pelena i lijekova tako i za putne troškove u Banja Luku i Beograd, a našoj Anji možete pomoći novčanim donacijama na sljedeće račune njene majke Marijane:

Za uplate iz BiH:

Addiko Bank a.d. BL

Br. računa: 5520191786771724 – BAM

Za uplate iz inostranstva: Devizni

Banks name: Addiko Bank a.d. BL

IBAN: BA395520191889965562

Swift code: HAABBA2B

Customer: Marijana Budimir

79240 Kozarska Dubica

Nakon što se urade nalazi i obavi pregled u Beogradu imaćemo dosta jasniju sliku za naredni tok Anjinog liječenja gdje ćemo i tada obavijestiti našu javnost”, napisali su na Facebook stranici članovi Udruženja mladih ”Fokus”.


Izvor: banjaluka-24.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: