Autor potvrdio: Vraća se La Casa De Papel
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iako još nema zvanične potvrde Netflixa, kreator Alex Pina potvrdio je kako će se snimati peta sezona ove hit serije "La Casa De Papel". Fanovi jedne od trenutno najgledanijih serija "La Casa De Papel" nestrpljivo su isčekivali vijesti o novoj, petoj sezoni, a sada ih je autor obradovao viješću da će moći uživati u novom nastavku sjajne serije.

Tvorac serije Alex Pina rekao je da će se serija zasigurno vratiti na male ekrane. ''Ništa još ne mogu službeno reći, ali serija se svakako vraća'', rekao je Pina za "ABC Spain".

Prije pandemije koronavirusa, predviđenim terminom izlaska serije smatrao se april 2021. godine, ali je zbog izvanrednih okolnosti snimanje odgođeno. Fanovi, uprkos tome, vjeruju da će peta sezona izaći kako je prvobitno planirano.

Ipak, treba uzeti u obzir da je zbog koronavirusa produkcija serije zatvorena do daljnjeg te još nije poznato kada će se nastaviti sa snimanjem. Stoga je realno očekivati da peta sezona serije na "Netflix" stigne i kasnije tokom sljedeće godine.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano