BAHATI OKRŠAJ! Car i Gruja u nikad ŽEŠĆOJ SVAĐI - spremni za DISKVALIFIKACIJU na samom kraju pete sezone?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Filip je navikao da svoje devojke naziva svakakvim imenima, mene ne možeš da nazivaš retardušom. Dalila mi je rekla da stanem na vrata, gde je ovaj krenuo da se dernja. Ja nisam mogla da progovorim jer su mi bile puna usta paste za zube. Nisi trebao da napadaš Gruju, šta god da se desilo - rekla je Mima.

 

- Dalila je ušla, neko mi je bam ispred face vrata. Ja da otvorim, ona opet. TI si mi zaklopila drugi vrata, ti kažeš da je neko na vece šolji...TI provodiš po 45 minuta pod tušem ujutru, a nisi kod kuće, pa moraš da se prilagodiš ovde gde si. Imaš ti tvoje upadice. Rekao sam: "Šta si mi zalupila", ti si se ubacio - rekao je Car.

 

- Vidi, ti ne shvataš da nije sve u rijalitiju. Vi znate da ja ne smem da pravim sr**a, jer imam da rešim nešto napolju - rekao je Gruja.

- Ja svoj novac nisam cenio, ja želim sada do kraja da ispoštujem...Ja da ne zatknem vas dva morona, okej vi ste veći od mene, kako se zabarikadirate u toaletu. Jako si bezobrazan, odgovori ti nisu adekvatni. Tvoju devojku su razvlačili ovde i nazivali imenima, ti je nisi branio - rekao je Car.

- Ja nisam dao na nju jedno slovo kad smo bili u vezi...Pitao sam te ja šta je sa tobom, ti si počeo da me vređaš. Objašnjavao sam ti situaciju - rekao je Gruja.

- Ti si bezobrazan. Je l' ti to meni govoriš da ćemo rešavati napolju nešto? Aj sedi, ja sam kriv, da te ne nasi**m - rekao je Car.

 

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Kad me neko prvi provocira, dira, prvi dira nju, zbog koje sam ostavio ženu - počeo je Gruja.

- Kakav god da je Gruja, niko nema prava da nasrće na njega - skočio je Mića.

- Njegova greška je ta što se nije postavio onako kako je trebao na samom početku, kao muškarac, koji neće dozvoliti da se neko sprda sa vama. Ti si kriv! Sad si se našao pametan da na kraju rijalitija...Ne smatram da nije kriv Car, ali je sam dozvolio da ga ne gotive - drao se Karić.

- Gruji ne može niko da je*e devojku - ubacio se pevač.

- Te probleme koje on ima i ne želi ih, mene boli ku**c - rekao je Car.

- Ja ti nikad nisam ništa loše rekao - rekao je Gruja.

U video-pilogu pogledajte detaljnije

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano