BAJDENE PUSTI NOVAKA DA IGRA, TO JE NACIONALNI INTERES! Đoković dobio neočekivanu saveznicu - Klaudija moli za njega!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sada i američki kongres želi Novaka na US Openu!

Prava bura se napravila oko Novaka Đokovića u Americi! Neki žele da ga vide na US Openu po svaku cenu, a nekima bi smetalo da dobije poziv na poslednji grend slem sezone.

Na Novakovoj strani je i kongresmenka iz Njujorka Klaudija Teni, koja je javno tražila od Džoa Bajdena da Srbinu odobri medicinsko izuzeće.

"Danas ja urgiram Bajdenovoj administraciji da izda "izuzeće u interesu nacije" da bi svetski poznat teniser Novak Đoković i svaki drugi internacionalni sportista mogao da se takmiči na US Openu. Bajden potom treba da ukine smešna pravila potpuno. Nenaučni zahtevi za vakcinisanjem predsednika Bajdena kako bi se putovalo i ulazilo u zemlju su stvar kontrole i politike, a ne javnog zdravlja", napisala je na tviteru senatorka Klaudija Teni.

 Novak Đoković je javno rekao da se nada da će dobiti medicinsko izuzeće i da će moći da uđe u Sjedinjene Američke Države i takmiči se, ali sada je na potezu vlast u Americi. Zahtev je zvanično poslat i u narednim danima bi Bajden morao da odgovori na ovaj dopis senatorke Teni. 

 

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: