Beckham varao Viktoriju - Vrući detalji
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Victoria se dosad u nekoliko intervjua raspričala kako između nje i supruga od 21 godinu, penzionianog fudbalera Davida Beckhama još uvijek frcaju iskre kao na početku.

“Idem s Davidom svake noći u krevet, a bilo bi pogrešno da kažem da idemo spavati”, jednom je prilikom izjavila, a priznala je i kako su u svom prvom domu imali posebnu sobu za igrice. Ona je bila potpuno bijela s velikim krevetom od hrasta, a na plafonu je imala ogledalo i budoar leopard uzorka.


Dizajnerica se hvalila i kako je David jako obdaren. “Golem je. Ogroman. Da ja tako izgledam, hodala bih ulicom u gaćicama”, svojedobno je otkrila, kao i to da Davidove intimne dijelove ne fotošopiraju u reklamama za donje rublje.

Priznala je i kako ne voli imati previše krpica na sebi kada je u pitanju odlazak u krevet, no pohvalila se i kako David itekako voli razne kompletiće koje joj zna kupiti.


Uprkos tome, David je Victoriju svojedobno prevario s ličnom asistenticom Rebeccom Loos, no itekako se pokajao za to. Victoriji navodno tada nije padalo na pamet da se razvede, no šuškalo se kako Rebecca nije bila jedina ljubavnica penzionisanog sportaša za kojim uzdišu žene diljem svijeta.

Preuzeto: source.ba

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: