Биковић понудио Ђоковићу да глуми Теслу у руском филму
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Глумац Милош Биковић недавно је разговарао са Новаком Ђоковићем о снимању новог филма о Николи Тесли у руској продукцији и понудио му је главну улогу.

Глумац Милош Биковић у последње време развија неколико пословних подухвата, преноси „Блиц“.

Не само да отвара студио за анимацију у сарадњи са италијанским колегом, продуцентом Андреом Иерволином, него је најавио чак седам великих пројеката који ће се реализовати у овом студију.

Биковић планира и снимање филма о Николи Тесли, а као главног глумца види Новака Ђоковића.

Извор близак Биковићу навео је да је глумац разматрао славног тенисера за улогу, јер Новак и Тесла физички подсећају један на другог.

Ђоковић никада није крио да се диви српском научнику, и свестан је значаја који је Тесла оставио у свету у ком данас живимо.

Не само да се Новак диви овом генију, него подржава и његову животну филозофију, јер како је једном приликом навео, „Тесла је разумео важност у имању чистог ума, бити тих, смирен, тежити томе да будете спокојни“ и како се он у потпуности проналази у томе.

Милош Биковић је у Санкт Петерсбургу потписао протокол о сарадњи на пројекту „Тесла“ са руском Националном медијском групом и у плану су филм и серија о Николи Тесли, у које Руси улажу преко два милиона евра.

„Да нас свет памти као земљу која је дала највећег, можда и првог ИТ стручњака на свету“, рекао је својевремено Биковић.

rs.sputniknews.com
1121873354_0_0_3045_1648_1000x0_80_0_1_90cf42517411b0c12f616c63b1acca30-750x406.jpg

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: