BIVŠI IGRAČ SOUTHAMPTONA UBIO VLASTITU KĆERKU
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-USvijet je ostao šokiran saopštenjem bivše djevojke fudbalera Southamptona, Yana Valeryja. Ona je na Twitteru optužila Valeryja da je ubio njihovu kćerku.

Njeno saopštenje prenosimo u potpunosi

"Poslat mi je nalog u kojem stoji da ne smijem govoriti o ovome, ali neću mu dozvoliti da se izvuče sa ovim bez da se pronađe pravda za njegovu kćerku.

Novine će uskoro objaviti ovo, ne zbog pažnje, već zbog pravde moje kćerke.

Yan i ja smo bili u kratkoj vezi koja je rezultirala trudnoćom krajem 2018. godine. Početkom 2019. godine zamolio me da abortiram i ja sam odbila. Kada sam bila u 20. sedmici trudnoće, Yan je putem interneta naručio pilulu za abortus i bez mog znanja je stavio u čašu vode koju mi je dao kada sam došla kod njega da razgovaramo o bebi.

Nakon što sam popila vodu priznao mi je šta je uradio, a ja sam počela osjećati bol.

Imala sam hitno skeniranje koje je pokazalo defekte sa srcem moje kćerke koji prije uzimanja pilule nisu bili prisutni. Pilula za abortus se može koristiti samo do 10. sedmice trudnoće, što znači da ona nije ubila moju kćerku dok sam bila trudna, samo ju je učinila nezdravom i uzrokovala fatalne abnormalnosti njenog srca.

Kada se rodila njeni otkucaji srca su drastično pali, pokušavali su više od sata da je reanimiraju, ali nisu uspjevali uraditi ništa što bi njenom srcu omogućilo ispravno disanje. Onda su odlučili da mi je daju u naručje kako bi mirno preminula u mojim rukama. Borila se preko 2 sata, ali je na kraju umrla zbog komplikacija sa srcem.

Prije nego sam bila drogirana imala sam nekoliko ultrazvukova i svi su pokazali da je njeno srce bilo u redu. Međutim, nakon što me je drogirao pilulom za abortusom stvorio je velike probleme u mojoj trudnoći kao što su krvarenje i veliki bol, a potom i kritični srčani problemi sa mojom kćerkom.

Moja kćerka se zvala Hera, Yan nije prisustvovao njenoj sahrani, već se smijao u parku u Francuskoj kada je čuo za njenu smrt", poručila je bivša djevojka Yana Valeryja.

izvo: sport1.oslobodjenje.ba/
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: