BORIO SE DA DOPLIVA DO OBALE, ALI NIJE USPEO..." Prijatelj Mateja Periša otkriva do sada NEPOZNATE DETALJE IZ KOBNE NOĆI
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

"Kobne noći Matej je u "Gotiku" nestajao na 15 minuta, pa se vraćao. Čuo sam da je on je te noći upoznao neku devojku i drugovi koji su bili sa njim su sve vreme mislili da je sa njom. Tek kada su videli jaknu im je postalo čudno gde je i da je izašao bez jakne napolje".

Ovako započinje priču jedan od prijatelja tragično nastradalog Mateja Periša, čije je telo pronađeno u Dunavu na Adi Huji. Pet meseci od nestanka Mateja, njegov prijatelj, koji je učestovao aktivno u potrazi za Matejem osvrnuo se u ispovesti kobne noći u kojoj je nestao, a sa nama je i podelio saznanja do kojih su ljudi bliski Mateju došli tokom potrage.

- Matej je imao taj neki problem da mu je stalno bilo vruće. I zimi i leti - otkriva on. Ova rečenica možda daje odgovor na to zašto je usred hladnog decembra Periš iz noćnog kluba istrčao u majici kratkih rukava.

- Pitamo se svi da li je Mateju pozlilo, da li mu je neko sipao nešto u piće, jer znamo svi da nije nikad konzumirao narkotike. Zato se pitamo da li je tako u majici izašao da se rashladi, pa onda nekako upao u vodu - priča Matejev drug koji je želeo da ostane anoniman

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano