BRANISLAVA NAMAMILI NA SASTANAK, PA IZREŠETALI: Policija traga za Albancem koji je učestvovao u likvidaciji Srbina na Granadi FOTO
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UŠpanska policija traga za Albancem Artemom Muharemijem (36) zvanim Luli zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Srbina Branislava N. (44) koja se dogodila u julu prošle godine u Španskom gradu Granada.

Branislav N. izrešetan je 13. jula 2022. godine, kako su mediji naveli, u sukobu dve kriminalne grupe, na parkingu brane Rules u blizini Granade, a u istom obračunu ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine koji je nakon toga postao trajni invalid.

Kako prenosi Španski portal "Lavanguardia", dan nakon ubistva Branislava N., u policijskoj akciji "Kovač", uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u sukobu bandi, i to dvojica Srba, a da su jednom Albancu, koji je takođe umešan, lisice na ruke stavljene u Almeriji u martu ove godine.

Španija, ubistvo, Branislav Nepergaća

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

"Istragom je utvrđeno da je u tom zločinu učestovao Albanac iz Švedske, Artem Muharemi zvani Luli. Osumnjičeni najverovatnije koristi češki ili slovenački pasoš na tuđe ime" piše u saopštenju Španske policije.

U nastavku teksta navodi se da građani koji prepoznaju muškarca sa slike, odmah o tome obaveste najbližu policijsku stanicu.

Inače, nakon pucnjave, mediji u Španiji su objavili da je reč o sukobu dve narko-bande.

Motiv

- Pucnjavi je prethodila svađa dve grupe ljudi, nakon čega je došlo do pucnjave. Nakon što su hici ispaljeni, a dvojica muškaraca izrešetani, članovi bandi su se razbežali. Na mestu pucnjave ostala su dva automobila "pežo" i "folksvagen", iz kojih su uzeti DNK tragovi i otisci - pisalo je tada u jednom tekstu.

Nakon ovog zločina rođaci ubijenog Branislava N. oglasili su se u medijima i istakli da on nema veze sa kriminalom i da je u Španiji bio turistički.

- Otišao je sam u Španiju kako bi se odmorio i napunio baterije, jer je ostao bez majke. Bio je utučen, pa je želeo da promeni sredinu. Poslednji put čuli smo se dva dana pre ubistva, tj. kada je došao u Španiju. Rekao nam je da je sve u redu, da je let prošao dobro i bio je vidno raspoložen - rekao je nakon ubistva rođak Branislava N.

Kurir.rs/Informer
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: