BRATUNAC - Jedna osoba smrtno stradala, a dvije teško povrijeđene u sudaru kod Bratunca (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Danas nešto prije 18 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće u Bratuncu, a jedna osoba smrtno stradala, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik. O ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je:

Policijskoj stanici Bratunac je prijavljena saobraćajna nezgoda u ulici Svetog Save u Bratuncu oko 17,35 časova u kojoj je jedno lice smrtno stradalo, dva lica teško povrijeđena.

Na lice mjesta su upućeni policijski službenici PS Bratunac, pripadnici Doma zdravlja Bratunac i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bratunac. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva teretna motorna vozila marke “Fiat”.

Jedna osoba smrtno stradala, a dvije teško povrijeđene u sudaru kod Bratunca (FOTO)

Jednim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala S.S. iz Srebrenice koje je smrtno stradalo, dok je suvozač navedenog vozila zadobio teške tjelesne povrede. Drugim teretnim vozilom je upravljalo lice inicijala M.Z. iz Bratunca, koje je zadobilo teške tjelesne povrede. Teško povrijeđena lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su im i konstatovane navedene povrede.

Policijski službenici PS Bratunac vrše uviđaj navedene saobraćajne nezgode, i u toku je totalna obustava saobraćaja od 17,35 časova.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je policijskim službenicima PS Bratunac naložio vršenje svih mjera i radnji iz njihove nadležnosti, za portal Zvornički ba saopštila je Danijela Madžarević portparol Policijske uprave Zvornik.

Fotografiej preuezte sa facebook stranice UPS Media i Esrebrenica.

IZVOR: ZVORNICKI.BA

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano