Brena kupila jahtu u Monaku, pa uživa na Azurnoj obali
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novo plovilo dovoljno je veliko da mogu da se smjeste svi članovi porodice Živojinović

Lepa Brena je sa suprugom Bobom Živojinovićem kupila je jahtu u Monaku, odakle je i počelo njeno putešestvije po Sredozemnom moru. Kako se navodi, ovo je prvi put nakon četrdeset godina karijere da je pjevačica uspjela da odvoji mjesec kako bi se posvetila svojim ritualima i uživanju.

Godinama unazad svoje vrijeme  podređivala je poslu, zato sada koristi svaki trenutak da se opusti. 

- Brena je sačekala da otvore granice i odmah je privatnim avionom sa Bobom odletjela do Monaka. Prvu objavu sa ovog putovanja objavila je odmah po sletanju na aerodrom u ovom gradu, gdje su svi imali prilike da vide s kim je krenula na odmor. Smjestili su se u hotel dok nisu završili čitavu papirologiju u vezi s kupovinom jahte, a zatim se ukrcali i započeli krstarenje po Sredozemnom moru. Novo plovilo koje se nalazi u njenom vlasništvu pruža potpuno uživanje na moru, jer je dovoljno velika da mogu da se smjeste svi članovi porodice, te da svako ima kutak za sebe. Breni i te kako prija boravak na moru, s obzirom na to da prethodnih godina zbog velikog broja nastupa nije nalazila vremena da se odmori toliko dugo u kontinuitetu - rekao je izvor blizak Breni, a prenose mediji u Srbiji.

Brena kupila jahtu u Monaku, pa uživa na Azurnoj obali

Breni posebno prija ovaj odmor, jer može bez problema da posjećuje i neke od najlepših plaža u Francuskoj, jer čim stavi naočale i šešir ljudi ne mogu da je prepoznaju kao što je to slučaj na Jadranskom moru.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000