Bruka Slovenije se nastavlja: Pili su do 5 ujutru
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U javnosti se pojavio tekst koji je optužio reprezentaciju Slovenije za neprofesionalno ponašanje tokom košarkaškog Evropskog prvenstva.

Slovenci su šokirali cjelokupnu košarkašku javnost eliminacijom od više nego inferiorne Poljske u četvrtfinalu Evrobasketa.

Sajt "bhbasket.ba" izašao je u utorak u javnost sa informacijama da je košarkaška reprezentacija Slovenije "pila do pet ujutru" pred utakmicu četvrtfinala Eurobasketa.

"Mamurni od pića i ića, Zmajčeki su izašli na megdan 'napaljenoj' i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Proveli su se kao bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konfenrenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga, jer je dobro znao šta su napravili samo 15-ak sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vješto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je riječ", stoji u tekstu navedenog portala.

B92.net

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: