BRUTALAN ODGOVOR CRVENE ZVEZDE: Matijas Lesor LAŽE!

BRUTALAN ODGOVOR CRVENE ZVEZDE: Matijas Lesor LAŽE!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UKošarkaški klub Crvena zvezda oglasio se povodom izjave Matijasa Lesora u kojem kaže da je isprovociran i udaren od strane Filipa Petruševa  Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti.

KK Crvena zvezda šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev "izbio vazduh" žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

 

BRUTALAN ODGOVOR CRVENE ZVEZDE: Matijas Lesor LAŽE! (VIDEO)

AUTOR: REPUBLIKA

SPORT

14.03.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

"KK Crvena zvezda šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor."

BRUTALAN ODGOVOR CRVENE ZVEZDE: Matijas Lesor LAŽE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se povodom izjave Matijasa Lesora u kojem kaže da je isprovociran i udaren od strane Filipa Petruševa (više o tome pročitajte OVDE). Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti.

 

- KK Crvena zvezda šokiran je lažima koje je u svojoj izjavi naveo prvotimac i svojevrsni novi vođa navijača južne tribine Matijas Lesor.

Pomislili smo nakon ove izjave u kojoj je izneo grube neistine po kojima je srpski reprezentativac i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev "izbio vazduh" žrtvi Matijasu Lesoru, da je možda potrebno da se izvinimo čoveku koji je usred Beograda kao gost na privremenom radu u Srbiji i Beogradu, uličarski, pesnicama napao srpskog reprezentativca.

Svoju "srceparajuću" (i neistinitu) ispovest Matias Lesor kome ovo nije prvi put da izaziva incidente, (podsetićemo na utakmicu u finalnoj seriji ABA lige prošle sezone kada je krenuo u obračun sa navijačima u Pioniru, sramnim slikama sa reprezentativcima Srbije Kalinićem i Petruševim, udaranje Kampaca u Nišu), biće u prilici da ponovi pred nadležnim organima, jer će shodno zakonima Republike Srbije u kojoj zarađuje (veliki) novac biti dužan da da izjavu o fizičkom napadu na igrača Filipa Petruševa nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o pokretanju krivične prijave.

Ovom prilikom obaveštavamo javnost da će izjavu u prostorijama gradskog MUP u sredu dati i reprezentativac Srbije i prvotimac Crvene zvezde Filip Petrušev.

Izvor:alo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: