CAR POBESNEO! Saznao je za Dalilinu TAJNU, sada se OGLASIO! "OVO SAM ČEKAO DVE GODINE"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Filip Car uživa u Crikvenici, gde se nakon poslednjeg gostovanja u emisiji "Narod pita" zaputio sa svojim drugom Stefanom Šebezom. Danas je proveo dan sa porodicom i pokazao kako uživa sa sestrićem, koga je čekao da upozna skoro dve godine

Car se oglasio za  portal i otkrio koliko mu prija vreme sa porodicom.

- Uživam sa porodicom i odmaram se od svega prethodne dve godine. Uživam u svom gradu sa porodicom i prijateljima - rekao je Car.

 

 

Filip-Car
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

 

Ali, to nije sve. Car se dotakao i novog dečka Dalile Dragojević. Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak Dalile i izvesnog gospodina, za koga su svi fanovi zaključili da je njen dečko, kao i da liči na Filipa i da je razlika to što nemaju tetovaže. Car se osvrnuo na novinske natpise.

 

Dalila Dragojević
Foto: tiktok Printscreen/stjepanobradovic

- Dodao bih samo da mi nije drago da se na naslovima portala stavlja moje prezime uz natpise kako neko liči na mene. Ne samo što je Filip Car jedan i jedinstven, pa glupo je da se bilo ko upoređuje sa mnom ili ja sa nekim. Nastojim da budem totalno van tih priča i nemam nijednu dodirnu tačku sa tim ljudima više. Konstantno me provlače... Razumem da sam bio u tim nekim odnosima, ali stvarno se moj život kosi sa tim životima, tako da bih voleo da se i novinski natpisi kad sam ja u pitanju, ako nije nužno, razdvoje od tih ljudi - poručio je Car.

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: