CAR ZBOG OVIH REČI NAPUSTIO MOMENTALNO EMISIJU Karić ga doveo do LUDILA, Dalila prebledela jer joj sasuo sve lice, RASKRINKAVANJE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću, koji je želeo da prokomentariše odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

- Moje lično mišljenje je da su oboje imali momente kad su igrali rijaliti. Dan pre nego što je Car ostavio Dalilu, Dalila je ostavila njega. Izgleda mi kao takmičenje ko će koga da ostavi - krenuo je Stefan Karić.

Dalila Dragojević FOTO: PRINTSCREEN

- To nije bilo ostavljanje kao ostavljanje, ja sam rekla da ne želim da budem sa njim - pravdala se Dalila.

- Gledaoci su bolje upućeni u njihov odnos nego mi. Mi komentarišemo ono što nam predstave ovde. Filip je rekao da si ga ostavila dan pre nego što je on tebe. Onda je čudno što mu zameraš što te je ostavio, a i što on tebi zamera što si ga ostavila - nastavio je Karić.

Dalila Dragojević FOTO: PRINTSCREEN

- Ona kad mene ostavi, ja ostanem da pričamo, a kad ja nju ostavim, onda besno odlazi, pa igra na bini... - ubacio se Car.

- Ti joj čas zameraš što plače, pa zašto ne plače... Njih dvoje su se mirili isključivo zbog podrške. Kad im stigne nešto, tad su se mirili, nisu jedno drugom iskreno oprostili ništa - nastavio je Karić.

- Napustiću emisiju, ne mogu ovo da slušam. Ja se mirio zbog podrške... Ne mogu više da istrpim i da slušam. Pokušavam maksimalno da ljudima predočim zbog čega sam ja pucao, niko me ne razume. Nemam više šta da kažem, ja ću otići na bazen - rekao je Car i napustio emisiju.

Dalila Dragojević FOTO: PRINTSCREEN

- Svi snosite posledice kad napustite emisiju - odgovorio je Milan.

- I da dodam, kad je neko od njih opušten u izlaganju, drugi kreće da pecka. Danas je to bila Dalila, koja ga je peckala za komplekse, da je cava. Isto, osoba koja se plaši nekoga, neće izazivati nekoga na nešto. Bili su opsednuti da budu tema, ljubavi nema od Maje i Dejana. Kada nekoga voliš, ne možeš da se vratiš onome koji k*ra druge ribe na tvoje oči. Sve je opsednutnost pitanjima i temama - pričao je Stefan.

Dalila Dragojević FOTO: PRINTSCREEN

- Da mogu da vratim vreme, ništa od ovoga ne bih uradila, ne bih prelazila preko ovih stvari - pobesnela je Dalila.

- Bi, uzela bi parfeme od "Cedevite" - rekao je Karić.

- To ga je pogodilo što si rekao. "Cedevita" je uvek slala, ne samo kad smo bili u svađi, to su gluposti. Zbog toga je i izašao - dodala je Dragojevićka.

Kurir.rs/I.B

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: