Čedi Jovanoviću pogoršano stanje, prebačen na infektivnu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Lider LDP Čedomir Jovanović se osjeća loše i ne ustaje iz kreveta, nalazi se u dijelu bolnice gdje leže pacijenti priključeni na kiseonik, saznaje Kurir.

Jovanović, koji čeka rezultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC "Bežanijska kosa" u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

Kako piše "Kurir", pozivajući se na izvor navodno blizak Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.

"Jovanović je prebačen u dio bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije vidio, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedjelje. Niko nije mogao da povjeruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje", priča neimenovani sagovornik "Kurira". 

IZVOR: KURIR/ATV

INTERVJU Čedomir Jovanović: Šta bih ja tražio u toj nekoj vladi ...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: