CELO SELO ZNA ŠTA SE DESILO, MEŠTANI U ŠOKU! Zoran ubio suprugu, drugu ženu upucao u glavu, PORODICA NEMA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPorodica Zorana koji je počinio krvavi pir nema od bola, meštani ne pamte ovakvu tragediju.

Stravičan zločin dogodio se u ponedeljak kod Kruševca, kada je Zoran R. (54) iz sela Milutovac teško ranio ljubavnicu I. K. (44), a potom ubio suprugu Vesna R. i izvršio samoubistvo. Krvavi pir dogodio se rano ujutru, a meštani ističu da ne pamte ovakvu tragediju.

Zločin se dogodio rano ujutru kada je Zoran R.hicima iz pištolja ranio I. K. koja mu je navodno ljubavnica. Nesrećna žena pronađena sa prostrelnom ranom u glavi i ona je hitno prebačena u Opštu bolnicu u Kruševcu. Njeno stanje je, prema poslednjim informacijama, teško i nalazi se u životnoj opasnosti.

Osumnjičeni Zoran R. je nakon ranjavanja ljubavnice, ubio ženu na putu između Jasike i Kukljina, a zatim izvršio samoubistvo u automobilu. On se na ovaj korak odlučio nakon što su ga policajci opkolili. Meštani sela Milatovac, gde su dugi niz godina živeli Goran i njegova supruga Vesna, u šoku su zbog svega što se dogodilo. Prema nezvaničnim informacijama, Zoran je navodno odnedavno počeo da živi sa ljubavnicom, njegova porodica je to osuđivala, ali se on nije obazirao. Ipak, nikome nije jasno zbog čega se odlučio na ovakav potez.

"Nikom nije jasno zbog čega je Zoran ovo učinio, svi smo potreseni, ne pamtimo ovako nešto da se u našem mestu dogodilo", kaže sagovornik Nova.rs i dodaje: "Zoran se odselio pre nekoliko godina sa suprugom u Kruševac, ali smo ga u poslednje vreme viđali po selu sa tom ljubavnicom".

"Celo selo zna šta se desilo"

Porodica Zorana i Vesne R. juče je bila nema od bola. "Već celo selo zna šta se dogodilo. Mi ne znamo zašto je to uradio, bili smo u njivi kad su nam javili šta se događa", rekli su iz porodice. Prema pisanju medija, Zoran je nakon napada na ljubavnicu i ženu, pozvao oca i ispričao šta je uradio. Kako je njegov otac ispričao, Zoran mu je rekao da je ubio obe, a da će potom i sebe.

Podsetimo, zasad nije poznat motiv stravičnog zločina koji se dogodio. Kako je saopštio MUP, Zoran R. je pucao iz nelegalnog oružja, odnosno nije imao dozvolu za pištolj iz kog je počinio zločin. Takođe, kako je saopšteno, protiv Zorana R. nije ranije bilo prijava za nasilje u porodici.

 

 (MONDO/Nova)

 

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: