CIJELA ITALIJA GLEDALA FILM O DŽEKU!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Subota večer.Za nas obična večer u izolaciji,a za nekoga film.Sky sport italia je tu subotu prikazal film o jednom jedinom "DIJAMANTU". Cijela Italija je gledala film o dijamantu.

U filmu je Edin pričao o svom djetinjstvu, rođenom gradu,igri za velike svjetske klubove.Osim njega u filmu su učestvivali i velika imena poput Mančinija,Kolarova,njegove supruge Amre.

“Rođen sam u Sarajevu 17. marta 1986. godine. Imam sestru koja je godinu i pol starija od mene. Kao mali sam igrao fudbal ispred svoje kuće, ali je onda počeo rat. Iako sam bio mlad, shvatao sam o čemu se radi. Najviše sam se plašio za moje roditelje, koji su morali ići na posao, ali i donositi nam hranu.” Rekao je Edin u početku filma.

Edin je u svojoj karijeri igrao za mnoge klubove Teplice,Wolsburg,Man.City, Roma ,ali svoju blistavu karijeru je počeo u Željezničaru sa trenerom Osimom.

Kolarov je rekao:“Sreo sam Edina kada je došao u Manchester City. Govori istim jezikom kao i ja i tako smo se lično upoznali. Znali smo da je osvojio titulu sa Wolfsburgom. Odlično se uklopio u tim i sjajno smo sarađivali

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: