Čilić: Nijedan broj 1 nije radio ovo što Đoković radi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Hrvatski teniser, trenutno 37. reket svijeta, Marin Čilić govorio je o prvom teniseru svijeta Novaku Đokoviću i njegovom angažmanu prije i za vrijeme pandemije. 

Đoković se posljednjih dana zbog svojih istupa u medijima često kritikovao i osporavao, a razlog je, uz izjave o vakcinisanju, njegov angažman glede pomaganja slabije rangiranim teniserima. Njegov prijedlog prvo je kritikovao Dominic Thiem rekavši da nema namjeru pomagati tenisere koji ne shvataju tenis ozbiljno, da bi onda Austrijanca podržao Guido Pella.

Ipak, Novakov potez nije nailazio samo na osude, a jedan od onih koji je Đokoviću pružio podršku je Marin Čilić. On se za "Večernji" javio iz Cavtata rekavši kako je potez Đokovića za svaku pohvalu, te da se nijedan 'broj 1' nikada prije nije ovoliko angažovao oko pomaganja drugim teniserima.

"Nikad se u historiji neki 'broj jedan' nije toliko angažovao u pomaganju igračima kao što to radi Novak, ne samo sada već i posljednjih nekoliko godina. Stvarno je upućen u većinu problema, na terenu i van njega, sluša sugestije, pokreće inicijative, otvara neke druge kanale... Na tome mu skidam kapu do poda", rekao je Čilić, koji je dodao da nema smisla igrati bez publike jer ona donosi sponzore i stvara zadovoljstvo.

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: