CIRKUS DRUŽINA! MIRAŠ PRODAJE TITULU VLADIKE ZA 800 EVRA: Novinar iz Novog Sada ih navukao, u CPC odmah naseli na pare!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Cirkus družina koja se lažno predstavlja kao Crnogorska pravoslavna crkva nasela je na prevaru novinara Tome Lovrekovića i dokazala da sa verom ima veze koliko i prostituka sa moralom!

Lovreković je izmislio izvesnog Dragana Bojadića, šofera iz Sremske Kamenice koji nudi donaciju od 800 evra, a zauzvrat traži titulu vladike vojvođanskog! Ovaj fiktivni lik poslao je mejl Mirašu Dedeiću i članu lažnog Mitropolitskog saveta CPC Zlatku Buliću, a ovi su se žestoko upecali!

CIRKUS DRUŽINA! MIRAŠ PRODAJE TITULU VLADIKE ZA 800 EVRA: Novinar iz Novog Sada ih navukao, u CPC odmah naseli na pare!FOTO: PRINTSCREEN

Bulić je u nekoliko navrata tražio da stupi u kontakt sa Bojadićem tokom viber prepiske sa Lovrekovićem, a onda je u razgovoru sa lažnim kandidatom za vladiku otišao i korak dalje:

CIRKUS DRUŽINA! MIRAŠ PRODAJE TITULU VLADIKE ZA 800 EVRA: Novinar iz Novog Sada ih navukao, u CPC odmah naseli na pare!FOTO: PRINTSCREEN

Da, da, vidim da ste ozbiljan čovek. Bilo bi dobro da vi to do kraja nedelje uplatite, pa da se vidimo i dogovorimo čim ovo prođe – rekao je Bulić. Smehotresna Milova izmišljotina koja bi da otima hramove pala je nisko da niže ne može!

Tomo Lovreković - Crni Bombarder PortalTOME LOVREKOVIĆ FOTO: PRINTSCREEN

IZVOR: KURIR/NACIONLIST
MITROPOLIT NEPRIZNATE CPC OPET SE IZLUPETAO! Miraš Dedeić: Čast mi je da vas porodim!

(Kurir.rs - Nacionalist)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: