CRNO JOJ SE PIŠE Mlađa poseduje Lunine i Gastozove privatne snimke, preti da će ih pustiti u javnost:"Ako me budu čačkali..."(foto)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ni nekoliko nedelja nakon što su otkrivene laži Lune Đogani u "Zadruzi", ne prestaje da se priča o njenim tajnim susretima sa Nenadom Sinđelićem Gastozom.

Osim u njegovom stanju u beogradskom naselju Zemunske kapije, Luna i Gastoz viđali su se i u kafiću Mlađana Jovanovića, doskorašnjeg učesnika "Zadruge", koji se danas u emisiju "Premijera - Vikend specijal" uključio baš iz tog "čuvenog" lokala i reporterki Jeleni Bašić otkrio da poseduje foto i video materijale koji ne bi išli u prilog Đoganijevoj.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

- Imam kamere ovde u lokalu, naravno da sam pogledao snimke. Ima i brdo slika od te večeri... - priznao je Mlađa, koji je na pitanje da li će iste pustiti u javnost rekao:

Moraću da razmislim o tome. Glupo mi je da im se mešam u vezu, sad su se i pomirili, ne diraju me. Ako me slučajno budu dirali... Ne želim da im se mešam, ne zanimaju me, nisu mi interesna sfera. Jedino ako me budu čačkali... - pripretio je Jovanović.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

"Muka mi je zbog reči Ninine majke"

Mlađa je takođe istakao da nisu tačne glasine da je uplovio u vezu sa Natašom Radan niti Jelenom Krunić, već da i dalje čeka Ninu Babić kako bi sa njom porazgovarao o njihovom odnosu i doneo odluku da li će nastaviti svoju vezu ili ne.

- Postoje tu neke stvari, kada je pričala da sam ljubomoran, da sam lagao... Sve što sam u nekom trenutku ljubomorisao, dosta toga se pokazalo da sam bio u pravu. Ja nju čekam da izađe, nije mi se svidelo to sve što se dešavalo sa njenom majkom, tu sam baš razočaran. Ja sam Nini unutra najveći prijatelj, ona tamo unutra prijatelja nema - objasnio je Mlađa, kojeg su povredile pojedine izjave Ninine majke Slađane.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN, FACEBOOK/SLADJANABABIC

Imao sam želju da se javim, međutim te večeri, dok sam pričao u studiju, rekla je gospođa da ne želi, da se ne javljam... Držala je svakakve lajvove, muka mi je bilo u nekim trenucima i da gledam - priznao je Mlađa u "Premijeri".

izvor:https://pink.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: