DA LI JE MOGUĆE DA SI TOLIKO SLADAK! Dejan Dražić poznatiji kao „Dex Rock“ je najzgodniji muškarac na INSTAGRAMU: Devojke ga konstantno obasipaju srcima ( FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dejan Dražić je srpski gejmer i jutjuber čiji kanal „Dex Rock“ u novembru 2019. godine prati više od 1,1 milion korisnika „Ju Tjuba“ („You Tube“). Rođen je 30. avgusta 2000. godine u Kikindi. Živi u mestu Mokrin kod Kikinde.

Dex Rock izaziva veliku pažnju mlađih generacijama, te su njegovi nastupi u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i drugim državama u regionu veoma posećeni. Učestvovao je i na „Balkan Tube Festu“, koji svake godine okuplja sve veći broj mladih jutjubera s ovih prostora.

https://www.instagram.com/p/ByxIDoJiq4I/?utm_source=ig_web_copy_link

Detinjstvo i obrazovanje

Dejan Dražić je rođen 2000. godine u Kikindi. Sa roditeljima živi u selu Mokrin, nedaleko od tog vojvođanskog grada. Oduvek je imao mnogo različitih interesovanja. Naučio je da čita i piše pre polaska u školu, te je želeo da bude novinar. Sam je smišljao i „izdavao“ vlastite novine i maštao da mu to bude profesija kada poraste. Osim toga, voleo je da ide na pozorišne predstave sa mamom. Pošto ga je scena oduvek privlačila, roditelji su ga upisali u dramsku sekciju. Dobio je glavnu ulogu u predstavi sa kojom su nastupali u celoj Vojvodini. Po završetku osnovne škole, upisao je Tehničku školu u Kikindi, smer elektrotehničar računara.

Deajn Dražić Instagram / printscreen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

biografije.org

M.M.Petrović

Foto:Instagram

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano