Da li je TSM novi američki G2?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iako u startu pogodjeni odlaskom svoja dva legendarna igrača Bjergsena i Doublelifta i sezonom koja je vrlo lako mogla propasti prije nego što je i počela, menadžment TSM-a je odradio fantastičan posao i u ovom transfer roku je itekako pokazao da su spremni da se suoče sa svim izazovima da bi ostvarili što bolje rezultate.

 

Prije svega legendarni mid lane-r Bjergsen je promovisan u novog glavnog trenera ekipe. Po mnogima, ovo je itekako pametan potez jer je danac pokazao fantastične kvlalitete vođe još dok je igrao za ekipu.

 

Iako je bot lane TSM-a izuzetno pogođen odlaskom jednog od najboljih ADC-eva Doublelifta uprava LCS organizacije još jednom radi fantastičan posao i na mjesto supporta dovodi prošlogodišnjeg finalistu Worlds-a SwordArta, supporta Suninga i nekadašnjeg legendarnog supporta FlashWolvesa.

 

U Bjergsenove cipele će uskočiti još jedan talentovani evropski mid laner a riječ je o PowerOfEvil-u. Nekadašnji mid laner ekipa UOL, Misfits i igrač koji je itekako ispekao zanat u NA igrajuči za OpticGaming, CLG i Fly Quest će za zadatak imati da popuni ogromnu prazninu iza Bjergsena i bude vođa nove generacije najtrofejnije NA organizacije.

 

I na kraju, kao i možda najbolji transfer u TSM, donosimo prelazak Huni-a. Legendarni top lane-r koji je svojevremeno važio za najboljeg igrača u LCK, osvajač MSI-a 2017. godine kao i vicešampion svijeta u istoj sezoni će sada nakon partija u ekipama T1, Dignitas, Fnatic, Evil Geniuses pokušati da sa novim rosterom TSM-a napadne kako domaće tako i svjetske titule i svima pokaže da LCS i nije baš toliko slab kao što svi misle i da su itekako u igri sa najvećima u svijetu.

 

Koliko ovaj roster TSM-a može, da li će Bjergsen postati legendarni trener kao što je bio i igrač i da li su Huni, SwordArt i PowerOfEvil tvorci nove generacije šampina preostaje nam da saznamo u sezoni koja je pred nama.

 

Noctis

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: