Da li ON još uvijek VOLI BIVŠU? Evo par detalja koji ga odaju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ovaj tekst će vam pomoći da saznate da li vaš partner još uvijek osjeća nešto prema bivšoj djevojci.

Pozdrav naše drage i vjerne čitateljke, pred Vama je tekst koji će Vam otkriti da li Vaš ljubavni partner još uvijek voli bivšu djevojku. Veoma često su djevojke u dilemi oko toga da li ih njihov partner iskreno voli ili je sa njima ušao u vezu samo da bi prebolio bivšu ljubav. Ovo zna biti veoma bolno i neprijatno. U nastavku teksta slijedi par detalja po kojima bi mogli skontati da li Vaš partner voli Vas, ili bivšu.

1. Stalno priča o njoj

Ukoliko Vaša voljena osoba čitavo vrijeme dok je sa vama, priča o bivšoj djevojci, ovo je očigledan znak da on još uvijek razmišlja o njoj. Ako Voli da priča kako je vrijeme provodio sa njom, šta su sve radili, kako mu je bilo u vezi sa njom i slično, pa kakav Vam još znak treba da bi shvatili da Vaš voljeni još uvijek nije prebolio bivšu djevojku.

2. Čuva njene i njihove zajedničke slike u telefonu

Ako u telefonu Vašeg partnera nađete slike njegove bivše djevojke moguće je da ih je zaboravio obrisati, ali ako ih ne htjedne ukloniti čak ni kad mu vi kažete, to znači da on i ne želi da je preboli i prestane misliti na nju, a da je sa Vama samo da ne bi bio sam. Ovo je jako beobrazno od strane Vašeg partnera, pa tako da ukoliko vidite da neće da on sam neće da se potrudi da je zaboravi, momentalno ga ostavite i nađite nekoga ko će znati da Vas poštuje.

3. Još uvijek je u kontaktu sa njom 

Veoma često se dešava da osobe čak i kada uđu u novu ljubavnu vezu, ostaju u kontaktu sa bivšim partnerima, što može da bude bolno i neprijatno za novog partnera. Nije lako podnijeti to da je Vaš partner još uvijek u kontaktu sa bivšom i da na taj način svakog momenta mogu oživjeti staru ljubav. Skrenute mu pažnju na to da Vam to mnogo smeta i da prekine kontakt sa njom, a ukoliko i poslije Vašeg insistiranja to ne očini, ostavite ga, jer je očigledno da Vas ne voli i da želi ponovo da se zbliži sa bivšom djevojkom.

4. Stalno Vas upoređuje sa bivšom djevojkom i savjetuje Vam da budete kao ona

Ukoliko Vaš ljubavni partner kada je sa Vama, cijelo vrijeme Vas po svemu upoređuje sa bivšom i govori da bi ste trebali da budete kao ona, to je jasan znak da Vas ne voli kao što je volio nju, ili što je još gore da Vas uopšte ne voli i još uvijek voli nju. Čim Vam govori da biste trebali da mjenjate nešto kod sebe to je jasan pokazatelj da mu se ne sviđate takvi kakvi jeste. Nemojte da gubite vrijeme sa takvom osobom.

5. Nije je uklonio sa društvenih mreža

Ukoliko Vaš ljubavni partner još uvijek svoju bivšu ima u prijateljima na fejsbuku, prati je na instagramu, lajkuje joj slike i objave, to je očigledan znak da ga ona još uvijek zanima i da želi da zna sve o njoj, gdje ide, s kim se druži, šta jede i slično. Sugerišite mu da je ukloni sa društvenih mreža, a ako ne bude htio onda ga ostavite, jer on još uvijek voli bivšu i ne želi da je preboli.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: