Da li ste osoba koja je SPREMNA uraditi SVE za onog koga VOLITE ili ipak SVE PREPUŠTATE SLUČAJU?! Izaberite ZLATNOG LEPTIRA i otkrijte
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Pozdrav naši dragi i vjerni čitaoci, pred vama je još jedan izuzetno zanimljiv tekst koji će vam na jedan slikovit i selektivan način dočarati kakva ste osoba u smislu da se borite za onog koga volite. Svi smo mi različiti i neki smo spremni da učinimo sve da bi smo osvojili osobu u koju smo zaljubljeni, dok ima i onih koji nisu toliko smjeli i sve prepuste sudbini i slučaju. Na slici koja se nalazi ispod prikazana su 3 zlatna leptira označena rednim brojevima 1, 2 i 3 i na osnovu izbora jednog od njih sada imate jedinstvenu priliku da se uvjerite u koju Vi, od ove dvije skupine ljudi, spadate, odnosno da li ste spremni sve da uradite da biste dobili osobu suprotnog pola koju želite, ili ipak sve prepuštate slučaju.

Zlatni leptir broj 1

Ukoliko je Vaš izbor zlatni leptir pod brojem 1, onda ste Vi osoba koja je spremna apsolutno sve da uradi da bi osvojila željenu osobu suprotnog pola, sve uzima u svoje ruke i ništa ne prepušta slučaju. To je vrhunska osobina i mnogi ljudi bi trebali da se ugledaju na Vas po tom pitanju, a ne da samo gledaju kako im prilike odlaze. Vi tačno znate koju osobu suprotnog pola želite, jako ste uporni i istrajni u namjeri da ga/ je osvojite, nikada ne odustajete i to obično rezultira samo uspjehom. Zahvaljujući tom Vašem borbenom i neustrašivom duhu Vi uvijek uspijete da dobijete pripadnika/ cu suprotnog pola kojeg poželite.  Vi jednostavno ne birate sredstvo da dođete do svog cilja, tako da ponekada i manipulišete, zaobilazite istinu i slično da bi ste u potpunosti osvojili tu osobu.

Zlatni leptir broj 2

Ako je Vaš izbor zlatni leptir označen rednim brojem 2, to nikako nije dobar izbor jer govori o Vašem kukavičluku da se borite za osobu koja Vam se sviđa. Bez obzira na to koliko Vas osoba suprotnog pola privlačila, Vaš plašljivi duh je jači od toga, tako da će te sve prepustiti slučaju. Na taj način propuštate mnoge izvanredne ljubavne prilike koje Vam se nude. Ukoliko tu osobinu ne promjenite kod sebe i ne postanete uporni i borbeni kada je u pitanju osoba suprotnog pola koju volite, možete kasnije mnogo da se pokajete. Mada nije sigurno ni da ćete svim svojim silama osvojiti željenog pripadnika/ cu suprotnog pola, jer ako mu se ne sviđate ništa značajno ne možete tu da uspijete, ali ipak vrijedi pokušati. Vaš najveći problem je to što Vi uopšte ništa ne činite po pitanju osvajanja osobe koja Vas privlači, pa čak ni ako on sam pokaže interesovanje za Vas. Vi se u tom slučaju uplašite da to nije ozbiljno sa njegove strane i tako propustite izvanrednu priliku.

Zlatni leptir broj 3

Ako ste izabrali zlatnog leptira pod rednim brojem 3, to je odličan izbor jer govori da Vi uopšte nemate nikakvog straha na putu do osvajanja osobe suprotnog pola koju volite. Imate mnogo samopouzdanja i sigurnosti u sebe, uporni ste i istrajni, i šta Vam više treba. Zbog te Vaše sigurnosti i vjere u sebe, svoju privlačnost i mogućnosti, do sada ste svakog pripadnika/cu suprotnog pola koji Vam je zapao za oko i dobili za sebe. Svaka Vam čast, samo tako nastavite!

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
авг 13, 2022, 8:29 по подне - Jole
авг 12, 2022, 6:14 по подне - Jole
авг 10, 2022, 8:38 по подне - Jole
авг 9, 2022, 8:43 по подне - Jole
авг 5, 2022, 8:52 по подне - Jole
Autor: