Da li želiš imati djevojku? -Top savjeti
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Želite imati djevojku koju poželite?Donosimo Vam par savjeta o tome kako treba da pristupite ženskom polu i "svaka je Vaša"

 

1. Prikaži svoju emotivnu stranu, no ne pretjeruj i ne otvaraj se odmah. Razgovaraj o “emocionalnim” temama kao što su uspomene iz djetinjstva, ambicije, ili njezine strasti. Otvori njezinu emocionalnu stranu i snimaj, ako je psihotična, neurotična i glasna kokoš, nestani.

2. Žene žele muškarca koji se ne boji biti glavni. Preuzmi kontrolu nad razgovorom. Nikad ne čekaj da ona nastavi razgovor na neku novu temu, bar ne u početku.

 

3. Zapamti ovaj moto “Ako si Smeh, nisi smiješan.” Žene privlače muškarci koji im omogućuju da se zabavite i nasmiju. Nemoj se usredotočiti da budeš najzabavniji u društvu il da imaš najbolje viceve. Ne brini, rijetki znaju očarati masu, no da si takav, ne bi ovo čitao i već bi ti kvalitetan primjerak ženskog spola svakog jutra razvaljivao Andriju                                                                               

 

 4. Zapamtite: izjavljuj više nego što pitaš! Nemoj ju pitati gdje je odrasla, reci joj da ne izgleda kao da je odrasla u ovom kvartu. Ona će se izjasniti a osjećat će se posebno.

 

5. Ako bilo kaj riješiš, nemoj odmah glumit muža i držati se za ruke. Žene vole muškarce koji su im izazov. Ako želiš da zadrži interes, mora se osjećati kao da te ulovila. Ako ona misli da te lako osvojila, čao sine, ide drugi.

izvor:macho.hr

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: