DANAS JE SAMOHRANA MAJKA: Lepa glumica se zaljubila u bivšeg dečka srpske pevačice, “pobegli“ su iz zemlje, usledio je TEŽAK RAZVOD
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Danina Jeftić jedna je od najlepših glumica mlađe generacije. Istakla se ulogom devojke Miloša Bikovića, ali je na vrhuncu početne slave - nestala. Odlučila se za porodicu, udala se za muškarca kojeg je od početka karijere volela jedna pevačica, preselila iz zemlje, a onda se razvela. Danas je ponovo u Srbiji, a njena životna priča nije svakidašnja.

Napuštanje glume i povratak u Australiju

 

Nakon uspešnih uloga, Danina je 2013. godine rešila da napusti glumu zbog osnivanja porodice, ali samo na određeno vreme. Glumica se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili  sina Maksima.

 

Kad je beba imala osam meseci spakovali su kofere i odselili se u Australiju.

 

- Svesno sam napravila puazu u glumi jer sam htela da se posvetim detetu. Nisam mogla da izablansiram brigu o maloj bebi i snimanja koja traju 13 sati. Sa osam devet meseci Maksimovih smo otišli u Australiju da bi kad već ne radim mogli da uživamo, da boravimo na lepim plažama i uživamo u sunčanom  vremenu. Želela sam da kao mali upozna i engleski jezik i da poput mene nauči da se integriše u različite kulture- ispričala je nedavno Danina.

Razvod

 

Danina i Aca su se posle dve godine venčali i u Sidneju, ali se posle samo nekoliko meseci Danina sa sinom vratila u Beograd. 

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju i danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su navodili mediji, bio težak. Od povratka u zemlju na filmu dok u pozorištu povremeno igra u predstavama.

 

- Moj sin je sada porastao, ide u vrtić i ima svoj svet, tako da mislim da je vreme da se vratim poslu u punom sjaju, samo da se dogode prave uloge. Verujem i da hoće jer se kod mene sve dešava spontano i baš kad treba. Bar je tako do sada bilo- optimistična je Danina.

 

Bivši muž

 

Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, ali je ona ubrzo našla novog Aleksandra Zeremskog.

izvor:Blic.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.