De Rossi u akciji za porodilište u Zagrebu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Daniele De Rossi, Romin gladijator, kao i Totti karijeru posvetio „Vučici“, a onda kao otpadak otjeran. Karijeru je završio nakon kratke avanture u Boci Juniors. Svjetski prvak sa Italijom 2006. godine, iako je završio igračku karijeru, ne prestaje da oduševljava.

Legendarni De Rossi je još jednom pokazao svoju veličinu kada se priključio humanitarnoj akciji – Utakmica za Palčiće. Poslao je potpisani dres Rome sa svojom šestnaestkom, koji se našao na aukciji sa početnom cijenom od 500 kuna. Aukcija je otvorena do 13. maja, pa se organizatori aukcije, s pravom, nadaju da će De Rossi 'navući' rekordnu cifru.

Tomislav Olup

Na aukciju za Palčiće stavljam raritet za zaljubljenike u talijanski nogomet, a napose AS Romu.. Posebno za ovu priliku Daniele De Rossi poslao je svoj dres s posvetom i autogramom za ovu akciju!...

"Utakmica za Palčiće" je naziv humanitarne akcije pokrenute kako bi se skupio novac za renoviranje zagrebačkog porodilišta u Petrovoj. Podsjećamo, porodilište je nastradalo 22. marta kada je Zagreb pogodio zemljotres jačine 5,5 po Richterovoj skali. "Palčići", najmanji od svih boraca za život, ostali su bez svoje kuće i sada trebaju pomoć.

Akcija je u početku bila skromna, tek pokrenuta putem Facebook grupe, ali se priča proširila i na aukciji su se našli dresovi Didiera Deschampsa, Zlatana Ibrahimovića, Dimitra Berbatova, Matea Kovačića, Adriana, Darija Šimića, Nike Kranjčara, Roberta Prosinečkog, Domagoja Vide, Domagoja Duvnjaka, Stevea Nasha, dres Real Madrida sa potpisom Cristiana Ronalda, Luke Modrića i ostalih igrača iz tadašnjeg generacije, kapa Tonija Kukoča sa proslave naslova s Chicago Bullsima...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano