DEČAKA (13) UBICU ZANIMAJU SAMO DVE STVARI! Lekari dobijaju ista pitanja svakodnevno, nijednom nije pitao za porodicu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UDečak (13) koji je osumnjičen za ubistvo deset osoba u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u sredu 3. maja, nalazi se na Klinici za neurologiju za decu i omladinu i lekarima postavlja samo dva pitanja - kada će biti pušten na slobodu i zašto ga drže tamo.

Dečak (13) koji je osumnjičen za masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojem je stradalo deset osoba, nalazi se na Klinici za neurologiju za decu i omladinu, a prema najnovijim informacijama, on lekarima svakodnevno postavlja dva pitanja: "Kada izlazim na slobodu?" i "Zašto me držite ovde?" Njega čuva više patrola policije, ali zasad dečak nije agresivan prema lekarima.

"Kosta je zaključan u sobi i nije agresivan, tako da mu ne treba neko fizičko obezbeđenje. Sa njim komuniciraju samo doktori, pošto je u toku veštačenje njegovog psihičkog stanja", navodi izvor.

Izvor dodaje da dečak ne pokazuje empatiju za žrtve masakra, niti kajanje, pa tvrdi da se ne seća pucnjave i ubistava. Lekarima svakodnevno postavlja samo jedno pitanje.

"On nije uznemiren, svakodnevno, pita kad će biti pušten kući. Za ovih dvadesetak dana, koliko je na psihijatriji, nijednom nije pomenuo žrtve, ali ni roditelje, ni mlađu sestru, niti bilo kog rođaka ili prijatelja", kaže izvor.

Da podsetimo, u četvrtak su se roditelji dečaka ubice prvi put oglasili saopštenjem, a majka dečaka ubice je u četvrtak ispitivana u tužilaštvu. Osumnjičeni dečak se premišljao pre početka krvavog pira, a njegov otac je uhapšen u akciji "Sablja" pre 20 godina.

(MONDO/Blic)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: