DEJAN DRAGOJEVIĆ OTROVAO KUMA - ŠOK! Iz Daliline kuće poneo OVO - usled priprema za VENČANJE izneo neverovatnu priču
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Gde si Miki bre? - pitao je Karić.

 

- Tamo odakle sam ja došao je jako sunčano, ipak je zemlja ravna ploča... Izvinjavam se Dejanu, on je u mom vremenu već "mrtav"... Ja ću malo govoriti o vestima iz budućnosti... Mateja Matijević raskinuo sa Minom i otvorio školu sporta sa Dinom... Dalila kupila kuću i odlučila da se smiri sa svojim suprugom Snup Dogom - govorio je Miki.

 

- Pet zadrugarki, još mediji nisu objavili, uhapšene su na birou rada jer su želele da se pošteno zaposle... MC Aleks priznala da će se boriti da dokaže da nije prevarila Matoru, a doći će sa svojom venčanom kumom Nerejom... Dejan pobedio na najbrutalnijem rijalitiju i otrovao svog kuma Lepog Miću, čokoladicama koje je poneo iz Daliline kuće, pa se vratio da završi ogradu u Šepku - šalio se Miki

- 10.09.2055. Aleksandra Nikolić postala ministarka i izjavila "šta je miševi, šta ste se us*ali", a godinu dana kasnije Filip Car je pobedio u Zadruzi posle 346 pokušaja - nastavio je Đuričić.

- Šalu na stranu, osam meseci sam se trudio da budem realan i da lepo savetujem ljude, ali njih to ne zanima, oni samo prate svoju istinu. Glava me više boli, ne mogu da se nerviram. Ko ne vidi, ne mogu da mu otvaram oči, ne mogu da budem više budala zaista... Od početka "Zadruge", problemi jesu isti, ali su odgovori različiti. Ne smatram da je ovde većina loša, ali su glupavi, jer samo glup čovek sebe može da dovede u neku ovakvu situaciju, ali to je mladost i ludost, neka su živi i zdravi... Samo ja ispadnem budala bezveze, jer njih ne zanima realno mišljenje... - govorio je Miki.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano