DEJANOVE TREBA DA BUDE SRAMOTA! Dalilin otac besan na Dragojevićevu porodicu, Huso otkrio strogo čuvanu tajnu Zadruge 5 i sve šokirao!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UHuso Mujić, otac Dalile Dragojević, otkrio je šta misli o ćerki, a ovog puta rekao je baš sve što mu je na duši

- Čuo sam se s Dejanom, sad mi je lakše. Pružio sam mu podršku, njemu su vrata moje kuće uvek otvorena. Bilo mi je teško da ga gledam onako krvavog, plakao sam ko kiša kad sam video koliko se povredio - kazao je on i dodao

 Dobro je što je potražio pomoć psihijatra, a to bi trebalo i moja nesreća Dalila, ako opet bude imala nešto sa Carem. Nju bi onda trebalo zatvoriti u ludnicu da nikad ne izađe. Dejanove treba da bude sramota što na sve načine pokušavaju da zauvek razdvoje decu - završio je Huso.

Podsetimo, Dalila je juče ponovo izvedena iz "Zadruge". Ona je tokom  nervnog sloma završila sa povredama ruku zbog toga što je išla rukama kroz staklo, koje su potom previjene, a potom je otkrila da stiže i psihijatar i da će napustiti na određeno vreme rijaliti kako bi razgovarala sa njim, što se i dogodilo.

Izvor: republika
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: