DEPORTUJTE ĐOKOVIĆA ZBOG OVE IZJAVE! Skandal u Australiji - SMETA IM i Novakova "osveta", šta je ružno rekao?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNovak Đoković je izazvao veliku pažnju zbog izjave koju je dao nakon pobede na Australijan openu da je jedan novinar čak predložio i da ga "deportuju zbog toga".

Srpski teniser Novak Đoković izazvao je veliku pažnju posle "razbijanja" domaćeg tenisera Aleksa de Minora na Australijan openu. Nismo navikli da je Đoković toliko otvoren u izjavama, pa je nakon ubedljivog trijumfa (6:2, 6:1, 6:2), nabacio osmeh i poručio da je "bio tako ubedljiv jer je baš tako hteo", posle čega su se mnogi setili da je De Minor pre godinu dana bio jedan od najglasnijih u obračunu sa Noletom zbog deportacije.

Nije mu to Đoković oprostio, pitanje je da li i Australiji, a zbog reči srpskog tenisera podigla se velika bura u tamošnjoj javnosti tako da je u odbranu najboljeg tenisera iz "zemlje kengura" stao i poznati novinar Nil Mičel.

Mičel je jedan od najistaktuntijih radijskih novinara u čitavoj Australiji i pokriva sve teme od politike do sporta, a nakon što je Novak Đoković "isprašio" Aleksa de Minora, nije mu se dopao način na koji se poneo u pobedi, s tim da je takav tok razgovora inicirao bivši teniser Džim Kurijer.

 

"Ne marim preterano za tenis, ali nadam se da Novak Đoković neće osvojiti Australijan open. Srpski teniser je 'pecnuo' De Minora posle meča zbog onoga što se desilo pre godinu dana kada je bio deportovan. Jasno je da je Đoković hteo da ga obriše sa terena, i jeste na kraju, ali je bio ekstremno neprijatan posle pobede. Treba da deportuju Novaka zato što se tako poneo posle pobede", rekao je Mičel uz smeh.

Upravo ovakve reči potvrđuju da je Novak Đoković u pravu kada kaže da "nema isti tretman kao ostali teniseri", odnosno da se neke stvari njemu teže oproste nego drugima, između ostalog i povreda koju vuče od Adelejda.

"To ja ostavljam njima... Tim ljudima koji sumnjaju, nek sumnjaju i dalje. Interesantno je da se sumnja samo u moje povrede, a kad se povrede neki drugi igrači, onda to utiče na njih i onda su oni žrtve, a ja sam igrač koji se pretvara. To je vrlo interesantno. Ostaviću malo tako nedorečeno, ali vi znate o kome se radi. Nemam neki osećaj da nekome moram da dokažem u tom smislu. Imam ja snimke od ove godine i od pre dve godine. Ultrazvuk je tu koji će dokazati. Da li ću to objaviti u dokumentarcu ili na društvenim mrežama, ne znam - možda i neću. Sve zavisi kako se ja osećam, a sada me ne interesuje šta ljudi misle. Zabavno je kako se nastavlja taj narativ oko mene koji je drugačiji od drugih igrača, a prolazimo kroz slične situacije. Navikao sam da se suočavam sa tim i to me još dodatno motiviše. Hvala im jer me motivišu...", poručio je Novak Đoković koji će u sredu od 9.30 igrati u četvrtfinalu protiv Andreja Rubljova.

 

Izvor: mondo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: