DETONACIJA U HUMSKOJ! Partizan dovodi MEGA pojačanje
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Veliki angažman.

Rukovodstvo FK Partizan ubrzano je u potrazi za pojačanjima za novu sezonu.  

U klub su stigli Zlatan Šehović i Aleksandar Filipović, a prema saznanjima Telegrafa u Humsku stiže Patrik Andrade (29), doskorašnji vezista i jedan od najboljih igrača Karabaga, koji će u klub stići kao slobodan fudbaler, a ugovor će potpisati na tri godine.

Pregovori su trajali prilično dugo, da bi protekle sedmice agent igrača, koji je najviše i “zatezao” sa platom Andradea konačno pristao da doputuje u Beograd i pokuša da se dogovori sa čelnicima Partizana.

 

Zanimljivo je da je on saigrač Rikarda Gomeša iz reprezentacije Zeleortskih ostrva. 

Inače, u pitanju je vezista koji može da odgovori obavezama i kao klasičan zadnji vezni, ali i ofanzivnije, popularno rečeno kao “boks tu boks” igrač. Andrade se bolje služi levom nogom, ima istančan osećaj za pas igru, odličnu tehniku i udarac sa distance.

Tokom karijere je branio boje tri kluba sa Zelenortskih ostrva – Sportinga, Deportiva i Benfike, posle čega se prirodno obreo u Portugaliji i igrao za Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao i Salgueiroš (tri pozajmice kao igrač Moreiresea). Usledila je avantura u Bugarskoj, tačnije Černom Moru odakle je i prešao u redove Karabaga. U poslednja dva kluba je bio konstantan i među najboljim igračima, pa je došao i na “radar” Partizana koji je procenio da je vredan angažovanja. 

 

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano