Ðajić: Hitno isplatiti naknade za porodilje, Stanivuković: Ko šljivi Ðajićeve ultimatume
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UBANJALUKA - Vlado Ðajić, predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, zatražio je od Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, hitnu isplatu naknada za porodilje i zdravstvene radnike, a Stanivuković mu je odgovorio da ne šljivi njegove ultimatume.

 

Ðajic je istakao da traži isplatu po 500 KM svim zdravstvenim radnicima i porodiljama iz Banjaluke.

"Ovu odluku donijela je Skupština grada Banjaluka, te je to pravo, ali i potreba i porodilja i zdravstvenih radnika, koji su zaslužili ovakvu naknadu. Odluku je potvrdio i Ustavni sud Republike Srpske. Ne trpimo odgađanje i nećemo ga dozvoliti", poručio je Ðajić.

Sa druge strane, Stanivuković je odgovorio da ne šljivi nikakve Ðajićeve ultimatume, te da će svakako on uskoro biti iza rešetaka zbog mnogobrojnih malverzacija.

"On neka se pozabavi funkcionisanjem Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske i dugom ove ustanove od 80 miliona KM, te kašnjenjem doprinosa prema radnicima. U Gradskoj upravi ništa ne kasni i svi doprinosi za radnice su isplaćeni", rekao je Stanivuković.

Dodao je da sa ovim ne kaže da neće biti isplaćene naknade zdravstvenim radnicima i porodiljama, te da će to biti razmatrano.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000