DJEVOJČICA (7) UŠLA U BAZEN I ODMAH POTONULA: Jeziva tragedija u poznatom svjetskom ljetovalištu! Pokrenuta istraga
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Sedmogodišnja djevojčica, koja je sa roditeljima ljetovala u luksuznom hotelu na Majorci, preminula je nakon dva dana provedena u šok sobi lokalne bolnice. Ona je ušla u bazen i odmah potonula, a spasioci su na licu mjesta pokušali da je reanimiraju.

Sedmogodišnja djevojčica umrla je u bolnici dva dana nakon što je spašena iz hotelskog bazena na Majorci.

Djevojčica, za koju se pretpostavlja da je iz Severne Irske, prebačena je u ponedeljak na jedinicu intenzivne nege "u kritičnom stanju", pošto je spašena nakon što se utopila, prenio je Independent.

Prema izvještajima lokalnih medija, devojčica je umrla u bolnici Son Espases u prijestonici ostrva Palma.

Rutinska policijska istraga pokrenuta je u ponedeljak u vezi sa incidentom u hotelu "HIB Eurocalas" sa četiri zvijezdice u odmaralištu Kalas de Majorka na istočnoj obali.

djevojčica bazen potonula umrla

Medijima je rečeno da su roditelji neimenovane djevojčice dobili psihijatrijsku podršku kako bi im se pomoglo da se izbore sa gubitkom.

Portparolka regionalnog vladinog koordinacionog centra za hitne slučajeve na Majorci rekla je u utorak: "Primili smo poziv oko 15.40 u ponedeljak. Spasioci su joj uradili reanimaciju nakon što su je izvukli iz vode jer je doživjela srčani zastoj", objasnila je i dodala da su bolničari učinili sve da je ožive.

Bolničari su nastavili da pokušavaju da je ožive nakon što su stigli na lice mjesta i uspjeli da je nakratko reanimiraju u zadnjem dijelu kola hitne pomoći. Odvezena je u bolnicu Son Espases“, konstatovao je portparol.

Prošlog mjeseca, britansko dijete se udavilo u nesreći u bazenu na Kosta Blanci.

Fredi Džozef Brigs je preminuo u bazenu u kući svojih roditelja u selu Eg u blizini Benidorma 25. maja, što je navelo lokalno vijeće da proglasi trodnevnu žalost.

 

Izvor: mondo.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano