ĐOKOVIĆ IMA PLAN Novak otkrio šta će raditi kada završi karijeru!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Novak Đoković ne planira da uskoro ostavi reket, ali... Naš najbolji teniser ima plan šta će raditi kada dođe dan za povlačenje

Novinare je zanimalo šta će Novak raditi kad završi karijeru, i da li planira na neki način da bude ambasador tenisa.

- Apsolutno, hvala na tom pitanju. Izuzetno se radujem i toj narednoj fazi mog života i karijere. U Beogradu imam teniski klub koji će vrlo brzo izrasti u akademiju, imamo velike planove sa time, to je logičan naredni korak. Osećam da je tenis meni mnogo dao, želim da prenesem znanje, iskustvo i energiju na buduće generacije, pogotovo u Srbiji i na Balkanu – imamo mnogo talenta, ali nemamo sistem i uređenost, moramo tome da se posvetimo - rekao je Novak.

Da li će Novak prestići Nadala i Federera?

Kada je reč o internacionalnim putovanjima i o mojoj 'ambasadorskoj' ulozi – apsolutno. Želeo bih malo da putujem po turnirima bez pritiska, da ne moram da razmišljam koliko sam trenirao, kako sam se spremao. To će mi biti veliko zadovoljstvo, nisam jedan od onih koji su prezasićeni tenisom i koji jedva čekaju da ne vide teren, suprotno je – uživam, volim tenis i želim da se oprobam u ulogama mentora, trenera. Videćemo šta budućnost donosi, ali pokušavam da promovišem tenis kada god to mogu - zaključio je Nole.

Jedno je sigurno, Đoković voli tenis i kada bude završio igračku karijeru, jasno je da neće moći bez ovog sporta.

alo.rs

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano