Đukanović čestitao Bečiću
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović čestitao je Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore i poželio mu uspjeh u obavljanju te odgovorne dužnosti, na dobro države i svih njenih građana.
 
Milo Đukanović - Crni Bombarder Portal
Milo ĐukanovićFoto: Getty Images

Đukanović je izrazio uvjerenje da će i u novim političkim okolnostima, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, svi obezbijediti maksimalnu posvećenost ekonomskom i demokratskom razvoju zemlje, kao i daljoj izgradnji crnogorskog građanskog multietničkog društva.

- Sporazum koji ste nedavno potpisali sa koalicionim partnerima, kojim se afirmiše evropski i evroatlantski put Crne Gore, garantuje poštovanje preuzetih međunarodnih obaveza i izražava spremnost za nastavak reformi i brže usvajanje evropskih standarda, potvrđuje ispravnost dobro odabranog i trasiranog strateškog kursa naše države - naveo je Đukanović.

Aleksa Bečić, lider jedne od tri koalicije koje su pobijedile na izborima u Crnoj Gori 30. avgusta, izabran je juče na konstitutivnoj sjednici za predsjednika Skupštine Crne Gore, dok je Zdravko Krivokapić predložen za mandatara za sastav nove crnogorske vlade.

izvor: rtrs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: