'DNO DNA, POSTALA JE METLA!' Janjuš uneo nove nemire Maji i Caru, Filip najavio totalni PRESEK STANJA sa njom: NIJE TO TO! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UU toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da pogledaju još jednu svađu Maje Marinković i Filipa Cara, u kojoj joj on govori da je sa njom samo da bi je ponižavao.

Voditeljka Ivana Šopić dakla je reč Mariji Kulić.

Ja sam znala da on ima emociju samo prema Maji, ima potrebu da je ponižava jer ne može da pređe preko toga. U ljubavi je sve dozvoljeno. Maja mu je ušla pod kožu, na nju čovek može samo trenutno da bude ljut. Filipe, nijedna devojka neće da se ozbiljno zabavlja sa tobom jer i kad je neko fin ti ponižavaš. Koja je potreba da ponižavaš žene? Šta ako se desilo kao između Miljane i Zole, blizina napravila svoje, a bežiš od toga - govorila je Marija Kulić.Desiće se brutalan presek sa Majom i onda ćete da shvatite šta sam govorioDa li je stvarno ne voliš više? - pitala je Ivana Šopić.Nije to to, ima tu strasti, ali nije to ono nešto - dodoa je Car.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Kad su pričali Maja i Car i to što sam ja rekao njemu, on je toga svestan. Ja neću da se svađam sa Carem oko devojaka. Ja sam njemu rekao prijateljski, mogao sam da se pravim ljudim, mogao sam da glumim budalu. Ja sam razmišljao da li ću da se igram, ali kao drug sam mu rekao kako stoji i da ne bude da nisam rekao. Što se tiče Maje, ona je postala dno dna. Ona je od jedne simpatične devojke postala metla - govorio je Janjuš.Hoćeš da je ogadiš Caru - dodaa je Marija.Ovo priča ljubomoran muškarac koji ne pripada mom srcu, znaš da te više ne volim. Nisam ti ostavila prostora, a za Novu godinu smo videli koliko ti nije stalo do mene. Svako govori o svojim postupcima, čim imaš potrebu da me omalovažavaš - ubacila se Maja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Neću da vređam trudnu ženu - poručio je Janjušević.Ti uglavnom imaš razumevanje kad su žene u drugom stanju - dodala je Maja.Caru ne zameram kad ubaci mene sa njom, jer znam kako to ubaci kroz zaj*banciju. Car i ja ovde da se takmičimo sa vama, a kad bi 10 dana proveli sa nama napolju ne bi vam bilo dobro. Ja ako nisam ispao drug i objasnio mu neke stvari. Zamisli ova budala da pomisli da bih opet bio sa njom.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: