Dodik o odnosima u koaliciji: Mnogi su postali kao neke UVRIJEĐENE STRINE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

 

Ovdje su mnogi postali kao neke uvrijeđene strine i svi ispostavljaju neke zahtjeve Miloradu Dodiku i SNSD. Izvolite, dogovorite se sa drugim političkim partijama, izjavio je Milorad Dodik, lider SNSD.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsjednika Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića za Srpskainfo da nije zadovoljan statusom ove stranke u vladajućoj koaliciji i da postoje razmišljanja o samostalnom nastupu, Dodik je rekao da mu je prvi komentar na to da nije ni on zadovoljan članovima koalicije, ali da u politici mora da postoji nešto što je cilj.

–  U čemu je problem? Kao nisu dovoljno uvaženi; pa nismo mi u SNSD-u dovoljno uvaženi. Mi smo napravili najbolji rezultat pa smo se odrekli 20 odsto vlasti u Republici Srpskoj da bi unutra ušle druge političke partije i da bi napravili jak blok za Republiku Srpsku. To je bila naša politička odluka – rekao je Dodik za Srnu.

Stevandić je za Srpskainfo danas izjavio kako Ujedinjena Srpska oduvijek imamo svoju politiku, a da je u koaliciji zbog nacionalne politike koju su usaglasili s Miloradom Dodikom i “koja je ključna za mnoge stvari u budućnosti”.

– O mnogo drugih stvari imamo svoje ponekad drugačije poglede, jer mi nismo klimoglavci i samozadovoljna grupa zbog nekoliko funkcija… Nema kod nas razmišljanja o novoj koaliciji, ali ima o samostalnom nastupu – rekao je on.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano