Dodikov režim u strahu od gubitka izbora hapsi kandidate opozicije
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-URežim priprema veliku izbornu prevaru, a kako bi zataškali svoje nelegalne aktivnosti parolom „držite lopova“ pokušavaju da zataškaju svoje planove izborne krađe za izborni dan, istakao je Darko Babalj, predsjednik Odbora za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske komentarišući pisanje režmskih medija da članovi SDS-a kupuju glasove

„Sinoć je policija bez ikakvog povoda privela na razgovor kandidata za narodnog poslanika Srpske demokratske stranke Aleksandra Trninića i još nekoliko ljudi. Isključeni su iz saobraćaja bez ikakavog povoda i zatim pozvani da dođu u policijsku stanicu na razgovor. Nakon nekoliko sati pušteni su iz policijske stanice. Izgleda da su režimu u strahu velike oči pa sad pokušavaju da medijski spakuju priču o kupovini glasova kako bi skrenuli pažnju sa malverzacija koji čini SNSD“, naglasio je Babalj.

On je upitao da li je za režim možda krivično djelo šetati gradom ili voziti svoj automobil.

„Policija je bez ikakvog razloga isključila iz saobraćaja Aleksandra Trninića, kandidata SDS-a za narodnog poslanika i privela ga u policijsku stanicu. Sve to se dešava sedam dana prije izborne šutnje što pokazuje da će režim krenuti sa represijom i nasiljem prema političkim protivnicima. Poruka njima, gospodo, nećete nas uplašiti“, poručio je Babalj.

On je kazao da su netačni i ispinovani medisjki naslovi da je novac koji je pronađen kod Trninića predviđen za kupovinu glasova za Mirka Šarovića i Jelenu Trivić.

„Nikakvih 50 hiljada KM nije nađeno u automobilu od kojih sada režim želi da spakuje priču i napakosti Mirku Šaroviću i Jeleni Trivić jer znaju da pobjeđuju. Radi se o činu očajnika jer znaju da ih narod neće pa spinovima pokušavaju da zagade medijsku scenu. Moja poruka njima je da promjene dolaze 2. oktobra a poruka policiji Republike Srpske je da ne dozvole da budu mač u rukama partije što režim pokušava od njih da napravi“, zaključio je Babalj.

 

Izvor alo.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: