DOKTORKA IZ NIŠA DIGLA PRAŠINU: Obožava da se snima, pa i na radnom mestu
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Iza haljine koja puca i istaknutog dekoltea, krije se doktorka fizikalne medicine T.P. Snimak dok se uvija u ritmu muzike napravljen je u kancelariji niškog Doma zdravlja, gde doktorka i radi.

Od juče se regionom proširio snimak plavuše, jakih istaknutih atributa koja đuska na radnom mestu. Doktorkin nastup pred ogledalom, koji je sama i snimila, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naime, reč o pedesetogodišnjoj doktorki, koja osim fizikalne medicine, prosto obožava da se snima, pa i na radnom mestu.

U Domu zdravlja u doktorkinoj kancelariji pojačana je muzika, a deo javnosti ovakav snimak osudio je rečima da je neumoseno da dok se deo zdravstvenih radnika bez trunke odmora, ’raspada’ po kovid bolnicama, ona uživa. Drugi međutim, kažu da ima šta da pokaže, pa neka se i snima.

Kako se saznaje, doktorka Tomislava poskidala je veći deo svojih snimaka u kojima je glavna glumica koja predstavalja svoje atribute. Kažu i da na posao dolazi obučena „izazovno“ i ne haje za komentare. Oni koji je duže poznaju, dodaju da je na fakultetu bila lepotica, a onda je „zavolela i plastičnu hirurgiju“.

Izvor: blic.rs

null

Начелница радиологије Ниш Бебоу озрачи ме pic.twitter.com/0o1phRoCuL

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: