"Došla sam kod njega da KUPIM..." Prva ispovest Tamare Đurić o dugovanju NOVCA Velji Nevolji - Pretili su joj?!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UStarleta, Tamara Đurić, osvrnula se na ironičan način na informacije u medijima u kojima se ističe kako je navodno dugovala dvesta evra Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja zbog čega je dobijala užasne pretnje, zbog kojih, kako kaže, do danas niko nije odgovarao. 

- Meni su pretili isti ti ljudi sa kojima sam kao sada u klanu. Niko nije osuđen, tako da ne znam ko mi je pretio. Zvao me je telefonom i to pustio u javnost. Rekao mi je da će "j... i mene i mog verenika", ubiću te, zaklaću te... Pola nije izašlo - kaže poznata starleta. 

Na pitanje da li je istina da je dugovala Velji Nevolji 200 evra, Tamara je ironično odgovorila:

Tamara Đurić

Foto: Srbija Danas

- Jeste da, došla sam kod njega da kupim gram kokaina. Kod glavnog narko-bosa u Srbiji - rekla je Tamara i istakla da nikada nije kupovala drogu, niti će.

Poteglo se i pitanje luksuznih automobila u kojima je starleta često viđana, a na pitanje da li su kradena besna vozila koja koštaju i po nekoliko stotina hiljada evra Tamara kaže:

- Kako kradeni, taj automobil su mi 2018. godine oduzeli, proverili i vratili. Da je auto bio ukraden, oni bi njega zadržali - kaže popularna starleta, koja navodi da nema ništa protiv provera.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Autor: